Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de juliol de 2014

Jordi Juan, un alcalde amb contactes a les profunditats del mar

Al veure esta foto per les xarxes socials hem estat debatent que escriure per a acompanyar-la a este post. Finalment hem aplegat a la conclusió que, a pesar que parla per ella sola, deviem dedicar-li algunes paraules -per poques que foren- i que vosaltres afegiu el que vullgau, sempre amb respecte encara que ell no li'n tinga ni als que ens donen a menjar a este poble.

Nosaltres li recomanem que no cal que parle amb les meduses ni amb Eolo. Ens conformarem en que li preste atenció a la platja, escolte a l'associació d'empresaris, no torne a tallar la platja un diumenge durante més de 5 hores...

Jordi, no cal que sigues tan filosòfic ni pseudoromàntic, sigues més terrenal i fes la teua faena.

7 comentaris:

 1. Si te capacitat per a poder fer tot això amb el vent, les meduses i les algues a petició del turistes a petició dels ciutadans de Tavernes que faça les coses ben fetes pensant amb ells. QUE DIMITIXCA!

  ResponElimina
 2. No enteneu la ironia...

  ResponElimina
 3. clar que entenem la ironia el sarcasme i tot el que vullgues. pero eixa ironia no cap en una publicació que pot llegir tothom. aixó ho diu entre amics en privat i aixi es queda. Però public NO

  ResponElimina
 4. Transparencia xikets... Si vosaltres, els caciques del PP diguereu tot el que penseu les coses serien ben diferents... Encara que no ho fareu, no teniu el que hi ha que tindre, ja que aixo comportaria perdre molts privilegis que ara teniu...

  ResponElimina
 5. Una vegada més s'ha demstrat l'educació del nostre alcalde cap els turistes... sols ens queda a Tavernes viure del turisme perque moltes de les empreses han tancat per diversos motius i ara el senyor salvador de Tavernes, el alcalde JJ es queixa dels turistes?PENA EM DONA. Em pareix molt fort. Que vol una platja per a ell assoles?

  ResponElimina
 6. Després es queixeu del que diu rus i vosaltres feu el mateix mare de deu hem ixit del foc i hem caigut en les brases!!

  ResponElimina
 7. Com a que els de compromís no teniu els.mateixos privilegis!! Encara no vist a ningun partit de la oposició. De les Corts renunciar a res. En l.ajuntament. Lo mateix Ja està bé de viure del poble!!menos jornals en polítics i més dines pal poble!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari