Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 de juliol de 2014

La irresponsabilitat de Jordi Juan, alcalde de Tavernes

Ja hem vist per tots els mitjans possibles que el govern municipal del sr Juan està en una profunda crisi. Ha eixit en la premsa escrita, en les xarxes socials i és palpable per a tots els habitants de Tavernes.

Aquesta crisi es venia larvant des de fa temps però ja no ha pogut aguantar-se més i ha esclatat. Esta situació d'anar aguantant un pacte de govern forçat entre Compromís-Bloc i el Psoe ha resultat molt negatiu per a Tavernes de la Valldigna.

Diem que ha sigut negatiu perquè des de fa mesos que es governa d'una forma molt precària. Els nostres governants municipals només atenen en la seua gestió l'urgent, deixant de costat allò important. Davant les diferències entre els components d'eixe govern municipal només s'aborden els temes que no poden demorar-se, i no es planteja cap assumpte nou doncs saben que no arribarien a cap acord.

Podríem citar molts assumptes importants que el sr Juan i el seu equip de govern no tracten. Anem a citar primer, per la seua cabdal importància, als pressupostos. Estem en el mes de juliol i encara no s'han presentat uns pressupostos per a la seua aprovació. Aquests últims dies, arran de l'acomiadament del cap del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament, s'ha dit que la no presentació dels pressupostos es devia al fet que existia una diferència de criteri sobre el sr Bufante entre Victor Borrás i el nostre alcalde, el sr Juan.

Aquestes picabaralles entre tots dos han impedit aprovar el pressupost, açò ha significat seguir treballant amb el pressupost prorrogat. Recordem que és el de l'any 2012. Açò ha significat estar fent contínues modificacions de crèdit i no poder fer res al no tenir eixe pressupost aprovat i per tant no tindre consignació pressupostària per a moltes coses que ja s'haurien d'haver fet. El no tenir els pressupostos va obligar al sr Juan a convocar un
ple extraordinari per a aprovar unes modificacions de crèdit per a determinats assumptes els terminis dels quals acabaven, per exemple per a la sol·licitud del Taller d'Ocupació. Aquesta convocatòria de ple extraordinari va suposar unes despeses importants per a l'ajuntament a causa de la irresponsabilitat del sr Juan.

Estem en el mes de juliol, ja han transcorregut sis mesos d'enguany 2014 i la nova caserna de la policia local segueix tancada però el pagament pel lloguer mensual del local segueix el seu curs, i ja portem sis mesos.

Per no fer més llarg aquest post simplement recordar l'últim episodi, de moment, d'eixa crisi: el lamentable desastre organitzat pels regidors del Psoe i permès pel sr Jordi Juan del
triatló celebrat el diumenge passat.

El sr Jordi Juan sembla voler mantenir la seua alcaldia contra vent i marea encara que açò signifique governar malament i generar unes despeses innecessàries a l'ajuntament, a més d'erosionar la imatge del nostre volgut Tavernes de la Valldigna.

El govern del sr Juan va començar amb llàgrimes i denúncies de pressions i amenaces i ens ha conduït a aquesta situació de crisi. Veurem com acaba tota esta història.

2 comentaris:

  1. El que aquesta passant ací en Tavernes és una vergonya. Tenim un govern cremat i barallat entre si. No es posen d'acord en res, no solament no acorden el pressupost que açò és molt greu ni tan sols per a altres coses com el cronista oficial. Tots hem de denunciar el que està passant, no ens mereixem aquesta falta de respecte als ciutadans.
    La irresponsabilitat del Bloc i del Psoe estant al capdavant de l'ajuntament de la forma que estan no es pot consentir. Es deia que el problema era que estava Bufante, ara jo no està i segueix el desacord i les males cares. El problema veiem que és molt mes profund.
    Tenen las culpa els dos partits però el màxim responsable es Jordi Juan Huguet com alcalde que és.

    ResponElimina
  2. No deurien de callar-se res els del PSOE els de compromis a Tavernes son uns totalitaris i volen que façen rls que ells vuigen i això no és així si es un pacte tens que arribar a un acord encara que no et parega bé.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari