Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de juliol de 2014

L'Ajuntament de Tavernes té nou departament de comunicació

Li diguem nou encara que tots sabem que de sempre han estat les paraules del sr Juan o d'un familiar seu molt molt acostat les que cotorreja una bloc local. 
Hem trobat a les xarxes que els comunicats de l'alcalde de Tavernes en avant es faran públics al blog del pardalet. 


A la fi haurem de donar-li la raó al sr Borràs que tantes voltes havia dit que no estava content amb el departament de comunicació. Però creguem que han tallat el cap que no devien. O no?

Des del Diari ens atrevim a donar-li un consell, sr Juan. Dedique's a governar i deixe de mirar què fan els altres perquè és vosté tu qui dirigix este poble. I a la vista està que no ho fa molt bé. Amb els seus companys de govern i els del teu partit, si montara un circ li creixerien els "enanos". 

A no, perdó. Oblidàvem que no agraden els circs.

3 comentaris:

 1. En la web municipal no hi ha cap explicació oficial del que passa al llac i l'alcalde utiliza el seu blog per donar explicacions.
  L'alcalde vol que la gent s'informe en el seu blog oficial en lloc de fer-ho en tavernes.es per manipular tot el que li done la gana.

  ResponElimina
 2. I, damunt, lo de les "explicacions" està clar que, segons ha dit Esquerra Unida, no están massa clares.

  ResponElimina
 3. Meins publicacions a les red social i mes treballar per el poble.Aço es una poca vergonya, el poble esta brut i sols sentim les disputes entre el socis del govern

  ResponElimina

Escriu el teu comentari