Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 de juliol de 2014

Les nits del 17 de juliol i 21d'agost hi haurà Cine de Nit a la Platja

Com ja es va fer en anys anteriors, enguany també podrem gaudir de sessions de cine nocturnes a la vora de la mar de la mà de València Terra i Mar. Podeu consur la resta de pobles a la web.
 

La primera sessió serà dijous 17 de juliol, a les 22h. El lloc està per confirmar, pero ja vos informarem. La pel·lícula que ens oferiran és The Croods, pel·lícula d'animació i aventures.

Es tracta d'una comèdia prehistòrica d'aventures que segueix a la que va ser la primera família del món mentre s'embarquen en el viatge de la seua vida, quan la cova que sempre els ha protegit del perill es destrueix. Viatjant per uns paisatges espectaculars, els Croods descobreixen un increïble nou món ple de criatures fantàstiques i la seva forma de veure la vida canviarà per sempre.


En agost, 21 d'agost, la pel·lícula serà "Epic, el mundo secreto", animació en 3D que combina comèdia i aventura. Ens descobreix un fantàstic univers on es lliura una permanent batalla que entre les forces del bé, que defensen la conservació de la natura, i les forces del mal, l'objectiu de les quals és destruir-la. Per art de màgia, una adolescent es veu arrossegada fins a aquest recòndit univers, on s'uneix a un equip format per guerrers d'elit i un conjunt de graciosos i extraordinaris éssers per salvar el seu món i el nostre.
 
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari