Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de juliol de 2014

Lliures i iguals

Tots els espanyols que estem a favor de la Constitució, la llibertat, la sobirania nacional i la igualtat entre tots els espanyols coincidirem totalment amb el manifest presentat ahir per la iniciativa Lliures i Iguals.

Cal dir clarament el que suposa el nacionalisme en tots els sentits. Cal denunciar les mentides que ens repeteixen pesadament i que solament busquen justificar una operació política que pretén atacar a la Constitució i destruir la Nació Espanyola. Açò és el que tracten de combatre els signants d'aquest manifest.

S'ha deixat lliure el terreny per a la propaganda als enemics d'Espanya, i eixos enemics, com veiem, no escatimen mitjans ni recursos. Hem de plantejar-nos la següent qüestió: perquè tanta Catalunya a tota hora i en tots els mitjans? Per què importa tant el que opinen uns pocs espanyols, que no volen ser-ho, i s'ignora l'opinió d'altres molt mes nombrosos? 

Cal posar al nacionalisme en el seu lloc, per a açò és indiferent ser d'esquerres o de dretes, tan solament fa falta defensar la Constitució que en definitiva és defensar la llei. 

Els nacionalistes volen cada vegada mes. Les idea del manifest Lliures i Iguals té molts enemics: els totalitaris, els nacionalistes i els nacionalistes totalitaris que ens proposen projectes en els quals l'important serà d'on véns, què penses o a quin grup pertanys; en els quals l'individu només serà la infinitesimal part d'una classe o d'un poble, i açò únicament si supera els controls previs. 

No ens deixem enganyar i no entrem en el seu joc i en els seus debats. A més, cal demanar als polítics que es definisquen clarament i que la gent sàpia a qui vota i el que vota.

Des d'ací demanem als dirigents locals de Compromís-Bloc, representats per D. Perfecte Benavent, com a secretari local, i al sr Jordi Juan, com a personatge rellevant a nivell local d'aquesta formació, que aclarisquen la seua postura entorn del nacionalisme i l'independentisme. Que ho facen sense embuts. 

També li'l demanem a sr Victor Borrás, com a representant del Psoe local. 

Aquesta petició es basa en les notícies que apareixen en premsa en les quals es comenten possibles acords per a formar un tripartit a nivell autonòmic per a desbancar del poder al PP com ja va denunciar en el seu moment el sr Fabra.

Almenys a nivell local que els ciutadans sàpien a qui estan donant el seu vot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari