Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 5 de juliol de 2014

Moren centenars de peixos al Lago Azul

Ja fa un temps trobarem a la premsa la noticia que per a Setmana Santa el Clot de la Font seguia brut i poc presentable. Dons no ens hem de sorprendre al vore estes imatges. 

Dies de calor, poca oxigenació del parc i el estil de governar "a salto de mata" del sr Jordi és un cóctel idòni per a que els peixos del llac hagen amanegut este matì aixì.

No obstant, ell segurament anirà hui al concert de les Bandetes a fer-se unes fotos per a penjar al pardal sense plomes i a la web de l'ajuntament. Penjaran la mateixa foto des de diferents angles.

4 comentaris:

 1. Hi ha una paraula molt bonica però sobretot molt necessària per als governants. PREVISIO. En una any com l'actual, que pràcticament no ha plogut, ha començat a fer calor molt prompte i s'han donat les circumstàncies perquè poguera ocórrer açò el govern del senyor Juan no ha tingut la PREVISIO suficient per a PREVENIR açò. Ja ho tenim.

  ResponElimina
 2. I que ha passat amb el airejadors, hi havia u instalat. Que ha passat, que el govern ha deixat que ocorrega aço.

  Recollons pandera dema el Sr. Nou "bufante" traura nota de prensa explicant que per culpa del PP, els airejadors no han funcionat.

  Jo de volsaltres sr. del PP, no trauria notes com aquestes.

  ResponElimina
 3. Jo pense que el que ha ocurrit era previsible. Fara quasi un any va passar el mateix i es va decidir convocar un plenari extraordinari per a comprar 2 bombes d'aigua que oxigenarien l'aigua quan no ploguera. El ple amb unanimitat les va aprovar i la setmana d despres ja estaven en marcha i el bipartit (sobretot l'alcalde) van plenar de publicitat la web de l'ajuntament en fotos de les noves bombes. Pues be, si tirem una setmaneta arrere antes de que els peixos es moriren enguany, no ha estat ni un dia les bombes oxigenant l'aigua i clar, com no plou l'aigua no pot renovar-se. Aquest fet jo ja el preveia perque el senyor JJ desde que està governant s'ha olvidat de la platja completament menos de la zona en la que viu son pare i poco mas. Espere que ara que venen eleccions i començe a fer campanya cuide millor del poble i de la platja.

  ResponElimina
 4. este hecho demuestra que estamos gobernados por incompetentes, demagogos y gente que solo quiere salir en la foto no resolver los problemas que afectan diariamente a las personas que estamos pagando su SUELDO ( que no merecen)
  hace años paso lo mismo y estos que estan gobernando pusieron el grito en el cielo y ahora que INCOMPETENTES que ya hace 3 años que estais gobernando a ver si espabilamos

  ResponElimina

Escriu el teu comentari