Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de juliol de 2014

NPR CÀRITAS III FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ

Finalitza amb gran èxit i amb una elevada assistència LA FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ organitzada per CÀRITAS INTERPARROQUIAL de Tavernes de la Valldigna, aconseguint una recaptació de 1.646 €

En moments com els que actualment estem vivint, on la desigualtat social cada vegada és més greu i els camins per accedir a un treball digne i estable són cada vegada més difícils , en moments com aquestos on l’aïllament individualista i la mancança de valors posa en perill la persona. Càritas lluita i treballa per construir camins d’esperança que facen realitat un nou model d’economia i de societat, un model que done testimoniatge de que entre tots podem aconseguir millorar el món.

Aquesta és la finalitat de moure a la participació ciutadana mitjançant LA III FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ en la que un nombrós grup de voluntaris hem estat bolcats els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol en la MOSTRA DE SANT JAUME.

Un any més ens sentim orgullosos de la participació de tots els ciutadans de Tavernes així com tots aquells que comparteixen les seues vacances amb nosaltres. Des de Càritas agraïm la participació de tots, tant els que han comprat llibres com els que ens han portat, agraïm als organitzadors de la Mostra, a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis, als mitjans de comunicació que una vegada més divulguen les nostres accions i projectes i com no a Juli, que el seu benfer , ens ha animat contant contes, cantant cançons i donant més ambient al nostre estant de manera altruista.

Moltes gràcies a tots !

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari