Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 de juliol de 2014

NPR Partit Popular Tavernes: L'Ajuntament de Tavernes no augmenta la seguretat ciutadana en període estival

Comença un nou estiu i es repeteix el que ja alertava el sindicat policial CIS-F en 2013 sobre la falta d'efectius per a “garantir la seguretat dels turistes”. 

El Partit Popular denuncia que, malgrat que es triplica la població en període estival i existeix consignació pressupostària per a contractar més efectius, aquest estiu no s'han contractat nous agents.

Com ja apuntava el sindicat en la seua denuncia en 2013, Tavernes “supera els 49 quilòmetres quadrats, hi ha més de sis quilòmetres de costa i la població es triplica a l'estiu, arribant a pics de 60.000 habitants”.

El portaveu popular, Manolo Vidal, es pregunta “com es pot atendre les necessitats de la platja i la ciutat amb els mateixos efectius que durant la resta de l'any”; i per açò exigeix a l'alcalde nacionalista Jordi Juan “que contracte als efectius necessaris ja que té la consignació pertinent en els pressupostos prorrogats del 2012”.

Aquesta notícia trau de nou a la llum les repetides denúncies que des del Partit Popular es venen formulant en diferents fòrums sobre la indignant quantitat d'hores extra de la policia local. Estem parlant de 14.000€ rebuts per un únic lloc del cos policial en un any, posant de manifest la permissivitat del nacionalista Jordi Juan amb els seus afins.

La prioritat del Partit Popular és la seguretat dels nostres veïns, per açò apunta Vidal “aquesta situació és més alarmant sabent que portem gastats més de 20.000€ en una nova caserna de policia que en l'actualitat no està en ús i podrien destinar aquests recursos econòmics a ampliar la plantilla”

2 comentaris:

 1. L'any passat vaen contractar si policies i ho vaen anunciar a "bombo y platillo" ara no contracten a ningun policia i no ho justifiquen.
  Que ha canviat de l'any passat a este? Venen menys turistes a la platja, hi ha menys robatoris o menys perill que l'any passat?
  Crec volen pagar encara més hores extres al jefe de policia i a alguns policies a costa de la nostra seguretat i a costa de que algunes persones del poble no tinguen faena de policia este estiu.
  Tot al contrari del que ha de ser un govern d'esquerres. Afavorixen als que ja tenen un jornal i a altres els deixen a l'atur.

  ResponElimina
 2. Pero el bloc i el PSOE son de esquerra? Jo no veig que Facen cap política social ni d'ocupacio. Que han fet en 3 anys en tavernes ? No res de bo, cap inversió i res contra l'atur. Sols s'han fet fotos

  ResponElimina

Escriu el teu comentari