Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 21 de juliol de 2014

Parc dels Vents

Hem vist en la premsa les queixes dels veïns per l'estat d'abandó en què es troba el Parc dels Vents. En la història d'aquest parc, des de la presa de possessió del sr Juan com a alcalde i les actuacions dels seus regidors, especialment de la sra Llum Sansaloni i, com no, l'inefable sr Llácer, es veu el sectarisme de Compromís- Bloc.

Des del començament de la legislatura la seua obsessió ha sigut llevar protagonisme als governs del PP anteriors i per açò es van proposar eliminar projectes realitzats pel PP.

Amb la presa de possessió, el sr Juan i els seus regidors van decidir desmantellar  el Parc dels Vents i fer desaparèixer els animals allí existents que eren del grat de molts dels visitants, especialment xiquets, que allí acudien.

Ja a l'octubre de 2011 la sr Llum Sansaloni deia que: “La regidoria ja té en fase d'estudi les mesures a aplicar per tal de poder deixar els instal•lacions del Parc dels Vents en condicions òptimes, pel que fa a la seua vegetació i disseny.”

Ací tenim el resultat d'aqueix estudi de les mesures a aplicar. Destaquen, com s'aprecia en les fotos, sobretot la vegetació i el disseny.
Les paraules de la sra Llum Sansaloni són molt boniques però la realitat i el temps transcorregut posen les coses en el seu lloc. La intenció era només una: eliminar un parc molt visitat solament perquè era obra del PP. Una vegada desmantellat ja no els ha importat en absolut el parc. Els fets són els fets. I els fets, com en aquest cas, són molt clars.

Nota: Agraïr-li al company del Quadern de reflexions les fotos que són de la seua propietat

5 comentaris:

 1. Llum a poc esforç que faça superarà a Llácer. El seu disseny i vegetació és molt mes atractiu que les "participacions" de Llácer en conferències, els "còpia i pega" i tots els altres mèrits.

  ResponElimina
 2. El disseny i la vegetació de LLum molen mogolló.

  ResponElimina
 3. Esta es sols una imatge de com esta de brut i abandonat tot el poble i estos que manen eren els que anaven a posar al puesto als del PP. Ve va la cosa

  ResponElimina
 4. DEsde un primer moment tot el que faça olor a PP fora.I per aixo esta la cosa com esta, prioritat uno dixar amb legislatura el poble com un femer

  ResponElimina
 5. Entonces el que s'ha aprobat en Junta de Govern no val pa res?
  Altre any sense pressupost a Tavernes. Lo del bipartit és de traca.
  Quina manera de perdre temps i diners te el bipartito.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari