Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 de juliol de 2014

S'agafa antes a un mentirós que a un coix

Han passat alguns dies des que el cap de comunicació de l'ajuntament ferà pública una carta sobre els motius -no molts clars- del seu acomiadament. 

Volem aclarir abans de seguir que dita carta no ha sigut enviada al Diari de Tavernes i que per eixe motiu no l'hem publicada. Resa esta carta que ell té a les seues esquenes 30 anys d'experiència en mitjans de comunicació. Doncs hem de ser nosaltres qui li expliquem que a este blog també deuria haver-nos enviat la carta, encara que no li agrade el que li diguem. 

Un dels primers arguments que presenta en defensa de les paraules exposades pel sr Borràs a la premsa referint-se a l'ineficàcia de gestionar correctament el gabinet és que ell mai he militat a cap partit polític
Mira que ens agrada poc donar-li la raó al sr Borràs però, sr Bufante, hem de donar-li-la.

Si busquem als blogs locals i la web de l'ajuntament trobem moltes similituds. I anem a publicar una a l'atzar.Si ell no milita en cap partit polític, ¿com pot ser que un blog local de marcat caire compromés tinga una foto de l'alcalde i del regidor que no fomenta el treball el mateix dia i al mateix lloc que la web de l'ajuntament?

L'alcalde avisa al blog compromés per a que els facen fotos? O és que el cap de comunicació de l'ajuntament de Tavernes fa fotos i les envia a qui li convé?

11 comentaris:

 1. En sap greu que haja sigut despachat una persona, però que esta ens vullga fer creure de la seua imparcialitat, doncs no. I el que tambe en pareix un poc ridicul es que al sr Borras li haja constat tres anys per donar-se conter del paperet que feia el Sr. Bufante

  ResponElimina
 2. Menos mal que a Bufante l'han tirat. En la seua carta dia que era neutral i beneficiaba als dos partits... Pero jo em pregunte... Perquè no entrevistava i publicava notes de tots els partits que estan representats als plenaris? Perque anava sempre darrere del Alcalde i deixava a l'oposició i al seu equip de govern fora de la foto? Eixe és el neutral segons bufante

  ResponElimina
 3. Benvolguts amics del PP de Taverens, editors d'este blog:
  Sols 3 coses què comentar-vos; els motius del meu comiat si què estaven ben clarament expossats en la meua carta oberta.
  És cert què si que hauria pogut enviar-vos la carta al vostre blog, però vist i llegit la quantitat de mentides i falsetats interessades que haveu publicat de mi estos 3 anys, la meua decisió va ser que no.
  El que tenia que dir, ja està dit i redit. No vaig a entrar en polèmiques. Però cal que teniu en compte que des del dijous 19 de juny, vaig deixar d'estar al capdavant del gabinet de comunicació i premsa, ja què vaig agafar vacançes fins el dia del meu comiat, el dilluns 30 de juny.
  No en soc l'autor de cap nota publicada després d'eixe dijous 19 de juny. Els exemples que indiqueu no són meus.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vicent jo et comprenc perfectament que feres més entrevistes i noticies a aquelles persones que el van contractar a dit, pero tu com a bon professional que dius que eres i amb els diners de tot el poble que cobraves (que no eren pocs) devies d'haver portat endavant una comunicacio neutral ja que l'ajuntament no és de ningu i encara que no t'agraden lo que digen tu no eres ningu per a opinar sobre coses de l'ajuntament en quan cobres un sou public tan de votants del PP, PSOE com del Bloc. Aixi que senyor bufante claves lo de professional i apartidista per on li capia perque no s'ho creu ningu.

   Elimina
  2. Es pensa voste que som tontos. Voste va ser cap de premsa fins el 30 de juny. Altra cosa és que estiguera de vacances o no.
   Si no va fer vosté la foto, que no me ho crec, diga qui la va fer?
   Voste va ser cap de premsa fins el 30 de juny però no va tindre cap de problema en preparar el video del seu lider Jordi Juan el dia de la inauguració de la replaceta de l Tio Julio.
   El que sempre s'ha dit. Voste cobrava de l'ajuntament però treballava per a Compromis i per això Borràs l'ha tirat al carrer. Voste no era ni és imparcial, voste era i és partidiste de Compromís.
   Borràs va dir perquè el va tirar a voste al carrer però Juan encara no ha dit cap paraula defenent publicament el treball que va fer voste. Aixina li ha agrait el seu lider la seua dedicació.

   Elimina
 4. Señor Bufante ¿ahora se acuerda usted del Diari de Tavernes? Si es usted una persona tan profesional como dice y con unas ideas tan claras en sus principios y actuaciones haber continuado así, despreciando y ninguneando a este blog.¿ A que viene ahora este cambio de actitud?
  No se cuales han sido los verdaderos motivos por los que Victor Borrás ha pedido su cabeza y al final lo ha conseguido. Sólo sé que con esta historia ha quedado claro con que políticos estaba usted jugando. Jordi Juan lo ha tenido a usted como un "cleenex", lo usado cuando lo ha necesitado y lo ha tirado despues de usar. Ha demostrado cuales son sus principios y sus valores.
  Usted dice que ha realizado su trabajo con imparcialidad y profesionalidad. Todo el pueblo sabe que no ha sido así. Todo el pueblo sabe que su trabajo no ha sido el de jefe del gabinete de comunicación y prensa del ayuntamiento sino de Compromís y de Jordi Juan. Podrá usted decir lo que quiera, los hechos están ahí y han estado a la vista de todos. Podríamos hablar de muchas cosas y del tratamiento que usted ha dado a determinados asuntos y personas. Podríamos hablar del BIM. Podríamos hablar de acontecimientos a los que usted prestaba atención informativa cuando era con concejales de Compromís y la atención que prestaba al mismo hecho cuando era con concejales del PP. Me refiero al tratamiento dado a las sustituciones de Vanessa Martí por Perfecto y al tratamiento de la sustitución de Salvador Ferrando por Jose Taléns. Sirva eso de ejemplo, hay muchos mas, evidentemente.
  No me alegro de que se haya quedado usted sin trabajo, la situación económica es difícil y encontrar trabajo es complicado. Puede usted dedicarse a preparar la próxima campaña electoral de Compromís.

  ResponElimina
 5. Bufante no es imparcial. I com s'explica que los notes del bloc son les mateixes que les de l'ajuntament ? Jo crec que amb diners de tots el bloc es fa propaganda

  ResponElimina
 6. Bufante, tota la teua trajectòria en l'ajuntament ha estat marcada per la falsedat. S'ha dit que eres el cap del gabinet de premsa de l'ajuntament però en realitat eres el cap de premsa del bloc i de Jordi. Has tractat de dissimular-ho sense aconseguir-ho. Precisament per açò la teua professionalitat planteja molts dubtes. No has sabut exercir el càrrec sense que et es veja el plomall en tantes ocasions. Tots ho hem vist i tot açò ha acabat amb el teu acomiadament, propiciat i buscat per membres del propi govern municipal. I Jordi sense defensar-te. Els favors fets es mereixen una defensa per part de Jordi.
  No m'agrada l'expressió que han utilitzat en algun comentari, "kleenex", però il·lustra molt clar el que ha ocorregut.

  ResponElimina
 7. Sr. Bufante, no crec que els editors de este blog sigua el PP, potser que sigua gent en idees molt paregudes, jo soc del PP i si haguera sabut qui porta el bolg i fora del PP, no hagueren publicat el seu comentari, com fan en el blog oficial de Compromis, tots els comentaris ens lamentem de que el despacharen, pero tambe reconegen que voste nomes ha treballant per Compromis, i altra cosa a voste li pagava tot el ajuntamente i alli estavan tots el partits representats.

  ResponElimina
 8. Bufante s'havia convertit en comisari polític del BLOC dins l'ajuntament i Borràs se l'ha carregat, ha tardat massa temps, però l'ha tirat al carrer.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Comissaris polítics del Bloc dins de l'Ajuntament hi ha bastants. Jordi i els seus regidors han sabut anar posant en tots els departaments a algú de la seua confiança i que exercisca de comissari polític.
   Solament cal vore el malestar que tenen la majoria dels funcionaris que no són de la seua corda.

   Elimina

Escriu el teu comentari