Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 de juliol de 2014

Tavernes acull la IV edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes” 2014

La IVa edició de “Bandetes” 2014, Trobada de Bandes Infantils, tindrà lloc aquest dissabte, 5 de juliol, a Tavernes de la Valldigna i en la platja vallera, amb la participació de les formacions musicals de la Unió Musical de Xeraco, La Societat Musical  Santa Cecília de Nàquera i l’amfitriona, la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

La jornada començará a les 10:00 hores, amb la recepció de les formacions participants en l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes on, posteriorment, protagonitzaran un passacarrer. A les 12:00 hores, els participants es trasladaran a Simat per a visitar el Monesterir de Santa Maria de la Valldigna i posteriorment disfrutar d’un bany a la Piscina Municipal de Tavernes.

A les 14:30 hores, dinar i a les 16:30 hores, activitats lúdiques per als petits músics participants als que, a les 18:00 hores, se’ls oferirà un berenar. A les 20:00 hores, les tres bandes participants realitzaran altre passacarrer per la platja de Tavernes finalitzant la trobada amb un concert a tres, que començarà a les 20:30 hores, al cine Olimpo de la platja vallera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari