Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 1 d’agost de 2014

26 Volta a peu a la Platja de Tavernes amb Càritas

Desprès de l’informe passat per Càritas Interparroquial a l’ assemblea anual del dia 31 de maig de 2014, i com a conseqüència d’un dels punt de l’ordre del dia en el que s’informava de la greu situació econòmica per la que passa la nostra entitat; moltes entitats, agrupacions i clubs del nostre poble són els que s’han bolcat donant-nos recolzament i oferint-nos les seues activitats com a mitjà de suport per tal de nosaltres aconseguir recaptar menjar i ajuda econòmica i així poder continuar portant endavant la nostra tasca social a tavernes.
 


Fa poc, el club d’atlantisme ens va oferir la possibilitat d’aprofitar la “26 VOLTA A PEU” per arreplegar aliments per a l’economat de Càritas Interparroquial i al mateix temps muntar una espècie de berenar solidari: coques i bunyols.... per a posar-los a la venda i així permetre’ns arreplegar diners que ens ajuden a sufragar les despeses econòmiques.

Aquest estiu els voluntaris de Càritas ens hem proposat, aprofitar la solidaritat del nostre poble per tal de recaptar els suficients aliments i diners que ens permeten recuperar-nos de la nostra situació vulnerable i dur endavant la nostra llavor.... ens hem proposat dur endavant totes les iniciatives i accions proposades per recolzar-nos i, en concret en aquesta “VOLTA A PEU” ens hem proposat batre records en la recollida d’aliments en un dia, volem superar metes i el nostre repte és arribar als 1.200 quilos.

Des de Càritas Interparroquial volem manifestar el profund agraïment que sentim per tots aquelles entitats que ens han donat suport i per tota la població de Tavernes i veïns que activitat rere activitat ens donen recolzament.

Moltes gràcies a tots !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari