Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 10 d’agost de 2014

Balafiament

El dia 23 de maig l'ajuntament va rebre els dos nous vehicles per a la policia local. Es van presentar públicament amb les fotos de rigor. Els dos vehicles es paguen a raó de 1.782 euros mensuals durant tres anys.

Tots els ciutadans de Tavernes veiem que un d'aqueixos vehicles, el que no està retolat i és completament blanc és utilitzat pràcticament en exclusivitat per un funcionari de l'ajuntament. Arriba a l'ajuntament al matí al volant d'aquest vehicle, a voltes d'uniforme i altres vegades no, s'incorpora al seu treball i el vehicle l'aparca a la porta de l'ajuntament en els llocs reservats a vehicles oficials. Si ha d'anar a algun lloc agafa el cotxe i es desplaça i posteriorment torna a l'ajuntament.

Quan acaba la jornada, les 14 hores en horari estival i les 15 en horari hivernal, agafa de nou el vehicle i se'n va al seu domicili aparcant-lo en els voltants. Allí roman, excepte explicades excepcions, fins a la jornada següent que es torna a repetir el ja relatat. És a dir, que aquest vehicle està pràcticament a la disposició d'aquesta persona quasi en exclusivitat.

Des dels inicis del present any que es va signar un contracte de lloguer d'un local (conegut per tots) per a la instal·lació d'una caserna de la Policia Local s'estan pagant religiosament l'import d'aquest lloguer a raó de 3.267 euros mensuals, però segueix sense obrir-se la caserna i sense prestar el servei.
No solament açò, en eixe local s'hauran de fer uns condicionaments i obres per import de 120.000€. Recordem que com a local llogat per cinc anys en acabar aquest període i si no es renova, una part important d'eixa despesa es perdrà doncs, es quedarà en el local.

D'altra banda, ja s'ha comentat diverses vegades que el funcionari que utilitza el vehicle sense retolar va cobrar en concepte d'hores extres, ell solament, 14.000 euros.

Què ens costa als contribuents locals les brillants idees d'aquest senyor i els seus privilegis i productivitats?

La contestació és que en els temps de crisis que corren tot açò que acabem de relatar és un insult a les persones que ho estan passant malament. És un greuge comparatiu la situació privilegiada d'un funcionari respecte als altres empleats de l'ajuntament. És un balafiament dels recursos de l'ajuntament en prebendes per a un funcionari i en locals llogats que no s'utilitzen. Açò és una bona gestió municipal dels seus recursos en època de crisi? 

6 comentaris:

 1. El cotxe de la policia està aparcat moltes vegades per els sequers i he vist al jefe en el cotxe junt a la seua dona.
  Jordi Juan, de Compromís, li paga un bon jornal, més de 1.000€/mes en hores extres, 891€/mes del cotxe i moltes altres prebendes.
  Això es diu malversació de fons publics i utilització de recursos publics en benefici propi.
  I en Tavernes hi ha prop de 2.000 aturats i estem pagant els impostos més alts de l'historia.
  JJ dimissió.

  ResponElimina
 2. Ese coche estuvo casi toda la mañana del viernes en la zona de sequers. El funcionario en cuestión iba por el pueblo paseando a pie en ropa de deporte.
  Ese coche si se ha comprado para darle ese uso ha sido un abuso. Una forma como otra cualquiera de tirar el dinero favoreciendo a una sola persona.

  ResponElimina
 3. Si és veritat tot el que s'explica en esta notícia és per a que isca no en un blog local sinó per a eixir en primera pàgina dels periòdics mes importants de tiratge nacional. Açò és tirar els diners de tots els contribuents de Tavernes en benefici i glòria d'una sola persona que té unes consideracions, uns "suports" econòmics del govern local que són un insult a tots els ciutadans que ho estan passant econòmicament malament. Un bon sou, una productivitat, unes hores extres que són de jutjat de guàrdia i només faltava un cotxe.
  Enhorabona a Jordi però també a Borrás per permetre tot açò. Si, als del Psoe també la felicitació doncs són igual de responsables que els de el Bloc-Compromís.

  ResponElimina
 4. Es el preu de ser el mamporrer de la policia,si s'el guanyen,poden tindre la policia controlada i al seu servei politic.Res nou.Llevat de que ho fan els que proposaven altra manera de fer politica,amb mes participació ciutadana i mes transparència.
  Ni uns ni altres.Podemos.

  ResponElimina
 5. Una persona que, amb el vist i plau de l'alcalde i del bipatit, balafia tants diners del poble, es passeja pel poble amb un cotxe pagat pel poble i passa de la llei passejant el seu rotweiller sense boçal pels sequers no em sembla be que siga l'intendent de la policia local. Ell és el primer que hauria de complir la llei i donar exemple però no ho fa. Chofre és altre mes de la casta i aixó podem canviar-ho.

  ResponElimina
 6. SI ES AIXI EL QUE DIGUEU ES DEURIA DENUNCIAR.
  ELS LLADRES A LA PRESÓ!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari