Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 11 d’agost de 2014

Borràs també fa ús partidista dels recursos municipals

Al passat plenari es va aprovar un conveni pel qual l'Ajuntament rehabilitarà i posarà en ús per a families necessitades 4 cases situades al carrer Simat i Benifairó. Estes cases, com ja sabeu, són propietat de la Generalitat. 

Doncs bé, a les xarxes socials de Serveis socials de Tavernes hem vist esta imatge. 
 
El retall de premsa en el que el regidor explica en que consistirà la rehabilitació i quina labor faran estes cases al poble. Fins ací tot bé. El departament de Serveis Socials anuncia un projecte que ajudarà als veïns del poble. 
 
No obstant, en fer clic sobre la notícia per llegir-la en profunditat trobem un trist titular: 
"El consell si tiene dinero para otros eventos"


Anaves bé, Borràs, però has tornat a clavar la pota. Una noticia beneficiosa per al poble, que per la trista realitat social ha de ser actualitat i tu has fet ús polític del tema. I el més greu, ho has penjat a una pàgina oficial d'un departament municipal. 

Ara que ja no tens al cap de premsa de l'Ajuntament per a acusar-lo de males pràctiques a la web de l'Ajuntament, a qui faras responsable d'este ús partidista dels recursos municipals?

Ens preguntem qué dirà el teu "jefe" de govern sobre estes paraules. Al cap i a la fi, ell és qui les permet.

1 comentari:

  1. El seu "jefe" no li pot dir res perque ha fet i continua fent molt pitjor que ell,oficial i oficiosament. Mentres Acabe la legislatura no hi haurà cap notícia de discrepància al govern pero ja se sap que fa prou temps van com el gat i el gos, i a nivell propagandista Victor va fent el poc que bonament pot. Pregunteu qui ha adjudicat i dirigeix la plaça de la Dipu te beca per a la web municipal,substitutòria del malgrat gabinet de premsa de Jordi Juan.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari