Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 d’agost de 2014

El cost de la festa motera

Com tots ben bé sabeu, este cap de setmana s'ha celebrat al parking de Padur la festa motera que tots els anys reuneix a molts amants d'estos "animalets" de dos rodes. 

Fins ací tot igual que la resta d'anys. No obstant, la novetat es presenta a continuació. Els moters que han organitzat l'activitat han hagut de pagar per poder utilitzar el terreny que, com bé sabeu, és de propietat privada. 

Vos posarem en antecedents. 

El terreny que tots coneguem com  a "parking de Padur" és de propietat privada. Fins a este any el propietari d'este terreny tenia un conveni amb l'Ajuntament pel qual quedava excent de pagar l'IBI a canvi que deixara que les activitats de l'ajuntament es pogueren realitzar a este lloc sense cost algún a més de poder-se fer servir com parking per a ús de la gent del carrer. 

Este any el propietari ha hagut de pagar l'IBI i per tant, donava per cancel·lat el conveni amb l'Ajuntament. 

La seua sorpresa ha aplegat al vore que este cap de setmana l'Ajuntament havia donat permís per a utilitzar els terrenys per a fer la concentració motera. Al ser preguntats els organitzadors la seua resposta ha sigut tenim el permís de l'Ajuntament. Ara cridarem per aclarir les coses

No obstant, la sra Canet sols va deixar a l'aire una resposta: a veure que podem fer. Després, silenci. Ja cap resposta més ni més telefonades.

El propietari, vist que es feia ús del seu terreny, i per no fer desmantellar la festa als qui allí havien acudit a disfrutar els va cobrar per poder seguir gaudint. Amb el rebut entregat esperem que puguen reclamar el que en un principi nava a ser gratuït. 

De nou el descontrol es fa latent al govern. La sra Canet continua lluitant amb total independiencia, i el sr Juan li permet fer el ridícul una i una altra volta. 

Per una banda, cada vegada hi ha menys parking a la platja, els que hi han no els cuiden i els que venien de camí no els acaben. I per altra banda, ofeguen i compliquen les coses a qui vol organitzar activitats a la platja. 

L'equip de govern íntegre fa aigües i a pagar-ho pocaropa

3 comentaris:

 1. Carmen Canet no sabe no contesta i a pagarla els moteros.

  ResponSuprimeix
 2. Si,aixo de deixar passar el temps i no fer res es una bona estratègia politica. A lo millor pensava que l'amo del terreny no s'enteraria de que li acampaven els moters o que el Bloc li tornaria l'IBI. Passa quan entre socis la comunicació es nula (i ni es busca) i quan algo ix mal encara s'excusen donant-li la culpa a l'altre. Mentres, el PP intentant afonar al PSOE, on deu creure que podrà traure mes rèdits que dels vots "nacionalistes".
  Politica de pandereta, els ciutadans sempre els últims.

  ResponSuprimeix
 3. Penseu nomes per un moment el que passaría si s'eliminara el "Parking de Padur"
  Encara que ha baixat mot l'afluencia de gent a la platja respecte altres anys, el caos a l'hora d'aparcar podría ser esacandalos.
  I el Govern Municipal que fa al respecte?
  Si jo fora l'amo dels terrenys demà mateix estava vallat

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari