Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 4 d’agost de 2014

Espanya ens roba

Ja fa uns dies que s'ha destapat tot l'assumpte de “els diners” de Pujol i amb açò els paranys dels nacionalistes. Ja fa uns dies i encara no han parlat d'açò els sucursalistes locals del nacionalisme català que parlen de robatoris i de “dessucar”. Tampoc han parlat uns altres que diuen no ser sucursalistes ni nacionalistes però que també se senten robats, en una falsa concepció de la solidaritat interterritorial a Espanya.

Avui solament anem a presentar algunes dades del que representa el que ara s'ha destapat però que molts ja anaven dient des de feia temps. L'actor i director de teatre Albert Boadella ja ho denunciava irònicament en la seua obra Ubú President.

Uns altres, que pel seu càrrec i el seu treball com a fiscal del cas Banca Catalana també ho denuncien, sobre la base d'una informació fora de tot dubte. 

També deixen clar que no és que Espanya no roba a ningú, la realitat és que ha anat pagant els plats trencats i les presses d'eixos “homes d'estat” molt honorables. 

Ací presentem un xicotet resum d'algunes d'eixes presses que han protagonitzat nacionalistes de pro. 

Ací també presentem aquest video molt aclaridor del que comença ara i que vorem com va a acabar. 

Jordi Pujol quan algú ha intentat atacar-li o criticar-li sempre s'ha embolicat en la bandera catalana per a la seua protecció. Ací presentem com es burla d'aqueixa actitud el gran Albert Boadella amb la bandera inventada pels nacionalistes i que no representa històricament res.


VIXCA CATALUNYA LLIURE, però lliure de Arturos Mases, Jordis Pujols … i de tots els aprofitats que han enganyat als catalans de bona fe darrere de les consignes nacionalistes però que el que en realitat cercaven era els diners. I després de tot açò encara diuen que Espanya els roba.

1 comentari:

  1. Si señor, VIXCA CATALUNYA LLIURE, como bien dice, libre de todos esos carotas que han estado chupando del bote con la excusa del nacionalismo. Libre de esos que se han inventado una historia que cuentan a los jóvenes para llevarlos a su redil. Libre de esos que van de víctimas y diciendo el cuento ese de que España les roba y que sólo saben llorar y pedir. Libre de esos que sin ser catalanes han caido en las redes de los catalanistas y se han vuelto mas acérridos que ellos. Libres de esos que nos consideran como analfabetos de la historia y quieren hacernos creer todas las monsergas del secesionismo, els paisos catalans, la estelada y todas las demás invenciones intencionadas. Esto es la realidad señores y no lo que nos cuentan unos y otros.
    Un 10 por el Diari de Tavernes.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari