Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 26 d’agost de 2014

La Diputació si cuida l'agricultura a Tavernes

El que vullga pot passejar-se pels camps de Tavernes i podrà comprovar en quin estat estàn els camins rurals del nostre municipi. 

Pegots d'assfalt, descarnament dels limits dels camins, mala senyalització...

I en tres anys no s'ha fet res per estos camins, ni per l'agricultura en general. Aquell que va dir que faria de l'agricultura de Tavernes la "formula 1 de l'agricultura" deixa desfer-se poc a poc les infraestructures que pel seu ús  precisa un manteniment constant. 

Al menys des de la Diputació de Valencia, a través del pla de camins rurals i carrers permeten la repavimentació dels camins de Pusa, el de Moleta i Massalari. 

El Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015 (PCRC) arreplega les novetats de les subvencions que tradicionalment ha concedit la Diputació de València a través dels programes provincials d'inversió, ja que en el bienni duplica el seu pressupost fins als 12 milions d'euros, arreplega per primera vegada la possibilitat de sol·licitar ajudes econòmiques per a la pavimentació de carrers, a més de para la conservació de camins i vies rurals municipals.

A més, serà l'àrea de Carreteres de la Diputació la que s'ocupe de l'execució de les obres, la qual cosa es traduirà en un major estalvi en els costos en contractar per paquets d'obres.


La distribució de les ajudes es realitzarà per criteris objectius, en funció de la població de cada municipi. Per tant a Tavernes, que és un municipis de fins a 20.000 habitants, la Diputació destinarà 75.00€ per als camins que hem anomenat abans. 

Tenim ben clar qui és el culpable que l'agrultura a Tavernes no estiga ben cuidada.  No és la responsable de la regidoria, que ja sabem que no sap res d'agricultura, sino del qui va repartir els càrrec buscant més un benefici partidista que dels ciutadans: el sr Jordi.

Esperem que este maltracte a l'agricultura i als agricultors que el bipartit està fent a Tavernes no acabe també ofegar-la i fent-la desapareixer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari