Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 d’agost de 2014

La ineptitud del sr Jordi ataca de nou

Molts de vosaltres haureu vist hui a l'avinguda esta palmera al terra. Alguns inclús haureu vist com queia o haureu sentit l'olor a podrit que feia. 
 
El diumenge la imatge es va repetir al final passeig Colon, a la rodona. Dos palmeres caigudes. 
 
Fa un temps també van talar moltes palmeres a la carretera i en cap cas han sigut plantades altres per substituir-les. 
 
No ha sigut el morrut roig qui l'ha feta caure. Més bé ha sigut la ineficàcia i mala gestió del sr Jordi que ni manté les instalacions ni els jardins. Que no aplica els tractaments necessaris per a evitar que estes imatges ocurrisquen. 
 
El que ens estranya es que no haja anat a fer-se una foto amb la palmera i li haja tirat la culpa a l'avinguda per tindre palmeres com ja va fer amb l'incendi el passat mes de maig.

2 comentaris:

 1. Que cara mes dura la del regidor de manteniment. el senyor Josep LLàcer, de Compromís. Ell sabía quin mal patíen les palmeres, ell sabía que feia temps que no plovía, ell sabía que podien patir un estres hídric. Si sabía totes estes coses perque no ha intentat fer aluna cosa per remediar-ho. Ho sabía tot, ell mateix ho diu a la Cotorra: "un problema d'estres hídric. Com a consequència que fa molt de temps que no plou i els episodis de forta calor fa que les fibres es ressequen i perden elasticitat".
  Perque, si sabia tot açò no ha manate regar i tractar de evitar una de les causes, segons ell?
  Excuses de mal pagador. I de apagar la llum de "la avenida" per la nit, també té una "causa técnica"?
  Sempre busquen arguments per a que la culpa no siga d´ells.

  ResponElimina
 2. en el seu moment criticaren al regidor del PP D. Mario Enguix , pero a d'ell no li caien tantes palmeres i estava sempre en el cabet a la feina. No com ara que ens preocupen mes les fotos que els veïns

  ResponElimina

Escriu el teu comentari