Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 8 d’agost de 2014

L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, no mostra el pressupost

 


El termini acaba el 18 d'agost i l'alcalde, de Compromís, no ha volgut publicar-ho en la web municipal amb el que dificulta la presentació de reclamacions i impedeix la participació ciutadana.

No sabem que amaga el sr. Juan però des d'ací li demanem una vegada mes que aplique la "transparència" de la qual vol presumir i publique en la web municipal el pressupost aprovat en la Junta Local de Govern a esquena del ple. 
 


El sr. Juan, de Compromís, 
s'ha limitat a indicar en la web els terminis per presentar reclamacions i a reproduir l'anunci del BOPV. No s'ha molestat a indicar l'horari de consulta, ni la dependència en la qual es pot consultar el pressupost 2014 ni ha penjat el pressupost en la web. Si vols vore el pressupost has d'anar a l'ajuntament i preguntar als funcionaris perquè l'alcalde no deixa fer-ho des de l'ordinador de casa.Temps tindrem d'opinar del pressupost però ara és moment de presentar reclamacions i el bipartito ho està posant dificil a la ciutadania de Tavernes.

3 comentaris:

 1. Aquí tenemos una muestra más de la hipocresía del señor Juan y de todo su equipo de gobierno. Tienen la osadía de tener una mesa de Participación Ciudadana pero cuando aparecen ocasiones donde se ha de ver verdaderamente esa participación ciudadana y en temas con trascendencia no hacen lo que predican en las reuniones. No facilitan ni informan de cómo y cuando hacer esas alegaciones al presupuesto. No vale con decir que está el aviso expuesto en la web, la gente no está acostumbrada a presentar alegaciones a un presupuesto municipal y menos todavía en las condiciones actuales con un presupuesto aprobado por Junta de Gobierno y en base a la nueva ley. Si verdaderamente el señor Juan y su equipo quisieran una participación ciudadana hubieran explicado cómo se podrían hacer esas alegaciones, dónde presentarlas, dónde aclarar las dudas que puedan tener los ciudadanos, etc. HIPOCRESIA EN TODA LA EXTENSIÓN DE LA PALABRA.
  Y se atreven a hablar de presupuestos participativos, HIPÓCRITAS.

  ResponElimina
 2. On està Victor Borrás. Ell, com a regidor d'Hisenda, és el responsable del pressupost i també s'encarrega de la participació ciutadana. Perquè no ha explicat a la gent el que ha de fer per a presentar reclamacions al pressupost.
  Borrás i Jordi Juan units per l'interès que no es presenten reclamacions. No els uneix cap altra cosa.

  ResponElimina
 3. Supose que el PP presentarà al·legacions al pressupost que ha aprovat la Junta de Govern de forma provisional. És lo lògic després de votar en contra d'eixos pressupostos en el ple. Si tenen la possibilitat d'al·legar en contra d'eixe pressupost ho han de fer i que es resolguen eixes al·legacions i que contesten i diguen perquè s'admeten o no eixes al·legacions. Han d'aprofitar totes les possibilitats que els permet la llei.
  Que ho facen i que no ens defrauden una vegada mes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari