Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 d’agost de 2014

Les al·legacions als pressupostos presentades pel Partit Popular

El dilluns passat, dia 18 d'agost, el Partit Popular de Tavernes de la Valldigna va presentar en el registre d'entrada de l'Ajuntament les al·legacions al pressupost aprovat el dia 15 de juliol, de manera provisional, per la Junta de Govern convocada pel senyor alcalde de forma extraordinari i urgent.

El dia 30 de juliol es publicava aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província, obrint el termini perquè es pogueren presentar al·legacions, termini que acabava el passat dia 18.


El document presentat pel Partit Popular és molt clar en les seues argumentacions, i serveix per a posar en evidència una sèrie d'actuacions del govern municipal, encapçalat pel senyor Jordi Juan, que ens demostren, una vegada més, el tarannà dels integrants d'eixe govern.


Estem vivint en l'era de la informació, des del govern municipal del senyor Juan s'enorgulleixen de tenir una bona web municipal, de tenir la línia verda, de comptar amb tots els avançaments tècnics i eines de comunicació social, però en el cas dels pressupostos resd'açò val. Si algú vol consultar el pressupost municipal aprovat, inicialment, per la Junta de Govern del sr Juan ha d'anar a l'ajuntament a consultar-ho. El fàcil haguera sigut penjar-ho en la web municipal i amb un simple clic consultar-ho.


No, en la concepció de transparència del sr Juan no entra aquesta interpretació. En la concepció de participació ciutadana del sr Borràs no entra aquesta interpretació. I en l'interès de tot el govern municipal que es conega el pressupost no entra aquesta interpretació. Aquesta és la transparència que realment els agrada.


En el seu respecte a la llei i als funcionaris no fan cas de l'informe redactat per la Intervenció de l'ajuntament. Eixe és el respecte a la legalitat que tenen el sr Juan i tots els seus regidors. "Si l'informe és del meu grat ho trac i ho llig públicament, si no és del meu grat, com en aquest cas, a morir-se en el calaix".


Un punt molt important de les al·legacions del Partit Popular és fer seues les al·legacions de la Interventora i donar-les per reproduïdes en el seu document. Sol·licitant formalment que es rectifique el pressupost d'acord al contingut d'aquest informe.


També crida molt l'atenció i convindria un aclariment adequat la partida de despeses jurídiques que passa de 89.000 a 160.000 euros. En quins embolics judicials pretén veure's clavat el senyor alcalde per a dotar una partida com aquesta amb un import tan elevat?


També crida l'atenció la partida divulgació d'alcaldia informativa, amb un import de 26.000 euros. Seguim amb la tàctica de fer-nos propaganda amb els diners de tots els ciutadans de Tavernes.


Ara falta estar atents als esdeveniments que es deriven d'aquestes al·legacions, del tractament que se'ls done i dels passos que cal seguir ara, segons marca la llei, fins a arribar a l'aprovació definitiva dels pressupostos que tanta falta fan. I els dies van passant.

3 comentaris:

 1. Estoy muy contento al ver que el PP ha presentado esas alegaciones a los presupuestos del señor Juan y del señor Borrás. Desde aquí felicito a Manolo Vidal y su equipo por la presentación de esas alegaciones. Un documento muy preparado y con fundamento. Eso es hacer una verdadera oposición. Que siga el trabajo en esa línea. Enhorabuena.

  ResponElimina
 2. de la transparencia que ostenta el pp, estaria bien poder ver las alegaciones que se hanpresentado

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimado lector:
   Tanto a la nota que podràs encontrar en este mismo blog como en la web del Partido Popular podrás encontrar el documento con las alegaciones.
   http://www.eldiaridetavernes.es/2014/08/nota-de-premsa-remesa-partit-popular.html
   http://pptavernes.com/wp-content/uploads/2014/08/Al%C2%B7legacions-pressupost-vlc.pdf
   Buenos días

   Elimina

Escriu el teu comentari