Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 d’agost de 2014

NPR Càritas: CAMPANYA DELS QUILOS 2.014

Un any més, ja en van set, des de Càritas Interparroquial organitzem la CAMPANYA DELS QUILOS a la platja de Tavernes de la Valldigna. Són moments difícils els que estem vivint, on quasi totes les famílies sofreixen de forma directa o indirectament per la crisi actual. Càritas Interparroquial atén a 442 famílies de la nostra població i d’aquestes 300 són les que atenem en el que és més bàsic: poder menjar tots els dies.

Des de les Càritas Parroquials fem un seguiment personal i particular de la realitat social de cada família i valorem aquelles que necessiten acudir periòdicament a l’ ECONOMAT INTERPARROQUIAL.

Càritas Tavernes va repartir durant l’any 2.013 més de 76.000 quilos amb aliments i articles de neteja, aquest fet fa que des de Càritas i mitjançant els equips d’animació parroquials no ens aturem dia rere dia d’anar obrint nous camins i preparant accions que ens permeten no sols conscienciar socialment si no a mes recaptar aliments i suport econòmic per dur endavant la nostra tasca.

La Campanya Institucional de Càritas ens proposa la construcció d’espais d’esperança i aquest és el nostre objectiu, volem construir nous horitzons arrelats en el cor i comportament de cada persona. Tal i com ens diu el Papa Francesc hem d’estar oberts a l’alegria, les nostres accions han d’estar impregnades per la il·lusió i l’esperança.

Valorant les seues paraules, enguany volem fer una campanya diferent....més oberta i alegre, plens de l’esperança aportada per tots aquells que ens doneu recolzament.

 Càritas Interparroquial vos proposa participar en les diferents accions que tindran lloc en la Campanya del quilo de 2.014 i que tindrà lloc els dies 16 i 17 d’agost a la platja,
 
• DISSABTE 16:

19:30 h. Actuació dels BALLS POPULARS, a l’Avinguda de la Marina (Junt a Informació i Turisme) i arreplegada d’aliments.

20:00 h. Arreplegada d’aliments a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA

• DIUMENGE 17:

19:00 h. Passa carrer per l’avinguda de la Marina i a càrrec dels músics de la SIUM i arreplegada d’aliments

20:00 h. Arreplega d’aliments a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA

Des de Càritas Interparroquial manifestem el nostre agraïment per com Tavernes es bolca amb totes les activitats que realitzem i sobretot agraïm la resposta de tots els que malgrat trobar-se ressentits amb la actual crisi, manifesten amb la seua resposta eixe recolzament generós als més necessitats. Agraïm a totes aquelles entitats, grups i col·lectius que ens donen suport i agraïm, com sempre, l’acció desinteressada dels mitjans de comunicació i el recolzament que l’Ajuntament ens ofereix.

Moltes Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari