Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 10 d’agost de 2014

NPR Grup Muntanya Valldigna: Porrat de Sant Llorenç

Benvolguts amics/es,

Aquest diumenge dia 10 d'agost amb el Porrat de Sant Llorenç, seguim amb les activitats programades per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna.

PROGRAMA: 
DIUMENGE 10.- PORRAT DE SANT LLORENÇ, RACÓ DE JOANA
Descripció: Fira tradicional d’origen medieval
Eixides: en autobús gratuït de:
- Tourist Info Tavernes de la Valldigna (platja) a les 18:00h.
- Tourist Info Simat de la Valldigna a les 18:30h.
- Benifairó de la Valldigna en la plaça del Pi a les 18:45h.
Tornada: al finalitzar l’actuació, a les 23:00h.

Durant el mes d'agost anirem recorrent i visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Els turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, podran gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca i podran compartir amb nosaltres les nostres costums, i com no, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants es convertiran en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, es duran a terme aquest estiu.
 
Des del Grup Muntanya Valldigna vos convidem a participar en aquestes activitats que vos ajudaran a conèixer un poc més la història de la nostra Comarca “La Valldigna”.
 
L'assegurança d'accidents l'assumeix l'organització!


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari