Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 2 d’agost de 2014

NPR Partit Popular: Tres anys de govern amb una pèssima gestió

El Partit Popular de Tavernes vol posar de manifest que la falta de gestió del sr.Juan deixarà la ciutat de Tavernes de la Valldigna estancada i clavada en un fanguer del que serà molt difícil d'eixir.

I és que durant els 3 anys de govern del bipartit només hem vist queixes, discussions internes i falta de previsió. Una ciutat comTavernes amb un romanent de quasi 1.5 milions d'euros anuals no pot seguir sense inversions ni creixement.

Aquest romanent no és fruit de la bona gestió. El Partit Popular va deixar els impostos en l'anterior legislatura al nivell suficient per a equilibrar el pressupost. No obstant açò, el sr. Juan va augmentar un 30% la contribució, ofegant al veí en taxes.

Una ciutat sense pressupostos des de 2012 fins fa unes setmanes en els quals es van aprovar uns comptes poc realistes i molt partidistes. El portaveu popular recorda que “gestionar és administrar els recursos dels quals disposa una ciutat en benefici dels ciutadans, i no gastar al seu gust en festes del seu color polític i fotògrafs personals”.

No obstant açò a Gandia, la ciutat més endeutada de la Comunitat Valenciana per més de 20 anys d'un nefast govern socialista, segueix el seu camí cap al creixement. Disminueix l'atur en 513 aturat de maig a juny, augmenta el nombre d'empreses i inversions. Recentment hem conegut que el govern de la ciutat ducal portarà un parc aquàtic. Açò significa una cosa molt clara: major atractiu turístic i per tant més treball.

Mentre, Tavernes s'estanca. En Tavernes la diferència d'aturats entre maig i juny és de només 47 persones. La creació d'empreses no rep cap suport institucional. Recordem el plagi en un projecte que va ser premiat i mai es va dur avant. A més les inversions en instal·lacions o serveis socials brillen per la seua absència. Açò mostra la falta de capacitat de gestió en emprendedurisme i creació d'ocupació del govern de Compromís-PSOE. I així ho van arreplegar recentment en la premsa de la mateixa boca de la mà dreta de l'alcalde de Tavernes, el sr. Llàcer: “no és competència de l'administració local fomentar l'ocupació”.

Una ciutat com Tavernes segueix sense instal·lacions esportives -les que té es van realitzar en les legislatures de govern del Partit Popular- ni col·lector en la platja ni res que ajude a les empreses a crear ocupació. I en el seu lloc s'habilita un “descampat” perquè els xiquets del club d'atletisme entrenen en un terreny ple de pedres o es graven videos demanant perdó per la seua mala gestió referent a la problemàtica en l'Avinguda de la platja de Tavernes.

Des del Partit Popular volem denunciar la gestió de misèria que porta fent el nacionalista i el seu govern que deixarà a la ciutat sumida en un elevat atur mentre els ciutadans paguen una contribució inadmissible i que no dóna fruits.

1 comentari:

  1. Estem pagant els impostos més alts de l'historia del poble per tindre pesims serveis i cap inversió

    ResponElimina

Escriu el teu comentari