Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 29 d’agost de 2014

Prohibit morir-se a Tavernes

O al menys eixa sembla la intenció del sr Juan.

De nou una mostra de la falta de visió de futur. Ni ampliació del cementeri, ni construcció de la nova i necessaria depuradora, ni col·lectors a la platja per acabar de resoldre el problema que han enquistat a les seues mans, ni ronda, ni control de plagues, ni manteniment de jardins o parcs, ni repossició de mobiliari urbà... el bipartit sols fa que tapar forats. 

A salto de mata perquè no saben gestionar. Ells sols saben fer-se fotos.

73 ninxols queden a Tavernes i 0€ al pressupost per a ampliar el cementeri. 
 
Dia rere dia ens mostren amb quin criteri repartiren els càrrecs, quina era la seua intenció al governar a Tavernes: benefici personal i polític. 6 comentaris:

 1. Vosaltres ho haveu dit, tapar els forats que deixareu els del pp i sobre tot un ben gran, de 1.7 milions de euros que deixareu en el passeig. I amb el que queda tractar de seguir endavant amb la por de vore quant ens caura damunt altre forat ben gros, esta vegada de 2 milions i pico en el vergeret.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sempre tirant les culpes als demés i mai teniu la culpa ningu... Pensa que si no gastareu tant en festes afines al Bloc e invertireu en coses de trellat i no en coches per al policia o per al alcalde per a passejar-se pel ponble... Perquè subvencions cap ni una.

   Elimina
 2. Si no hi ha diners en el pressupost per fer nixols i en el cementeri no queda espai on construir nous nixols ho tenim ben mal els de Tavernes per trobar un lloc on ser soterrats.
  L'alcalde tindria que explicacar que pensen fer i gravar-ho en video per penjar-lo a la web de l'ajuntament i al blog de la cotorra (tanto monta monta tanto)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Espai hi ha de sobra, cap a la part nord es pot realitzar una ampliació perfectament.

   Elimina
 3. Hui hi ha altre soterrament DEP. Ja queda un nixo menys. Hi ha prou nixos per acabar l'any?

  ResponElimina
 4. Ahir va faltar altra persona. Ja queden menys ninxols.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari