Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 5 d’agost de 2014

Resum del plenari ordinari dia 4 d'agost del 2014

Hui el resum del plenari el farem en una mateixa entrada. Ha sigut més un tràmit perque ja sabem que els temes importants els senyor alcalde els guarda per als plenaris extraordinaris. 

Hui han habut 4 actes de plenaris anterios per a aprovar, però s'ha deixat una per al pròxim plenari ja que de nou havia un problema en l'encapçalament.

En el referent a la comissió d'hisenda s'han aprovat els comptes generals corresponent a l'any 2013 sense cap objecció ni intervenció de cap membre. En un segon punt dins d'esta comissió s'ha aprovat una sol·licitud de cessió d'ús d'unes vivendes propietat de la Generalitat i la possibilitat de cedir-se a families que ho necessiten. Del que tracta aquest dictamen és de acceptar una proposta per la que la Generalitat cedeix lús de 4 vivendes a l'ajuntament per a que este les rehabilite i les deixe a punt per a ser cededies a families que ho necessiten. Este punt ha sigut aprovat per majoria. 

A la última comissió, la de règim intern i foment local, s'han tractat 3 punts. El primer sobre la ratificació de la dissolució de la Mancomunitat de la Ribera del Xúquer, ja que no té contingut. Sobre aquest punt, aprovat per unanimitat, s'ha explicat que el terreny situat a Corbera propietat de la Mancomunitat serà venut quan la situació ho permeta. 

Al punt 2 d'esta comissió s'ha aprovat el reglament de política de signatura electrónica de l'ajuntament. Este nou reglament permetrà a la gent poder fer les gestions a l'Ajuntament des de l'ordenador de casa. 

I finalment al punt 3 de la mateixa comissió s'ha votat de forma secreta qui serà el nou jutje de pau. De nou el càrrec recau sobre Julio Pallàs com a titular amb 10 vots i Miguel Borràs Adsuara amb 8 vots. Ambdues persones són dos veïns de Tavernes de reconeguda valua i trajectoria irreprotxable, amb una feina reconeguda per tots els partits. En una altra nota explicarem quines són les funciones del jutje de pau. Hem de dir que no és un ofici sino un servici per al poble. 

Al torn de precs i preguntes el sr Vidal ha preguntat per la cessió d'unes instalacions públiques del municipi la nit del 18 al 19 de juliol per a que els joves del partit polític Compromis-Bloc pasaren la nit. La pregunta pretenia averiguar quina era la activitat deportiva que feien els joves per a poder gaudir d'eixes instalacions. A més la pregunta incloia un punt sobre el cost del personal de seguretat que estava allí, a quan ascendia i qui es feia càrrec. La pregunta no ens ha deixat indiferents i farem per saber-ne més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari