Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 20 d’agost de 2014

Ruta senderista per Barx

Benvolguts amics/es,
Aquest dissabte dia 23 d'agost amb una ruta senderista per Barx, segueixen les activitats programades per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna.

Durant el mes d'agost anem recorrent i visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Els turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, podran gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca i podran compartir amb nosaltres els nostres costums, i com no, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants es convertiran en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, es duran a terme aquest estiu.
 
 
 
 
 
Des del Grup Muntanya Valldigna vos convidem a participar en aquestes activitats que vos ajudaran a conèixer un poc més la història de la nostra Comarca “La Valldigna”.
L'assegurança d'accidents l'assumeix l'organització!

Salutacions!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari