Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 4 d’agost de 2014

Sense paraules, des de tots els punts de vista

El fanatisme fa que uns siguen uns lladres i altres siguen deus. No obstant, estes paraules sols fan que descriure a qui tenim governant este poble, res més.

Agosarat no anem a dir-te. I el que estem pensant tampoc anem a dir-te-ho. 

Ja et jutjarà la gent. 


10 comentaris:

 1. De quina nació parla?
  No hi ha ningu que li diga al xiquet lo que esta be i lo que no?
  Es pot ser mes prepotent?

  ResponElimina
 2. Que el referent polític del nostre alcalde siga un defraudador, un mentiros, un corrupte, un... és molt preocupant.
  Això és el que Jordi Juan aspira ser?
  Jo no vullc un alcalde aixì al meu pobke.

  ResponElimina
 3. Señor Juan, no es osadía lo que usted demuestra, es fanatismo y ceguera.
  El fanatismo nunca conduce a algo bueno pues impide razonar a las personas y hace que actúen solamente cegadas por su dogmatismo.
  Siga usted así, es joven y tiene mucho tiempo por delante para manifestarse en toda su plenitud, ya hace tiempo que apunta maneras.

  ResponElimina
 4. Ja no hi ha altre referent més corrupte?

  ResponElimina
 5. Jordi obri els ulls i mira la realitat. Llig l'article anterior i mira els vídeos i informacions que allí apareixen.

  ResponElimina
 6. Que haja estat el seu referent no es d'agossarat, pero tornar-ho a dir el 31-08-2014... es d'agossarat,inconscient i poc inteligent.
  A no ser que el nostre alcalde siga mes de dretes que el PP,com representa CIU a Catalunya. De progre, JJ res.

  ResponElimina
 7. Jordi des del punt de vista nacional, internacional, autonòmic, local i qualsevol altre punt de vista tenir com a referent a una persona pública del nivell de Pujol que ha estat mes de trenta anys amb diners en l'estranger sense declarar, que ha ensenyat als seus fills a viure de la comissió (quanta raó tenia el pobre Maragall), que ha utilitzat el poder en benefici propi i dels seus, que ha utilitzat les paraules per a enganyar al seu propi poble, dient que és nacionalista però en realitat veiem el que volia, "la pela", que volia parlar d'ètica a tots els espanyols quan veiem el que ha estat fent i moltes altres coses mes per aquest estil, com et dic, tenir açò com a referent només significa una de les dues coses següents: que eres igual o que t'estàs burlant de tots nosaltres. Aquest és l'exemple que vols donar a la joventut?
  Quins són els teus vertaders valors? Creus que açò pot ser referent per a un alcalde?
  No se si creure'm el que has escrit. Has volgut escriure una frase que sone a fals progressisme i t'ha eixit aquest xurro que t'identifica clarament.

  ResponElimina
 8. Tenim a un alcalde que aspira a defraudar, enganyar i ser un corrupte?
  Espere que l'alcalde encara siga un aspirant a Jordi Pujol.
  De moment l'alcalde ja té el mateix nom que Pujol i mentires en diu una darrere l'altra. Espere que tot es quede ahí i no tindre que parlar ni de les corrupteles ni dels fraudes de Jordi Juan

  ResponElimina
 9. No sé d'on ve la sorpresa. El referent del Bloc sempre ha estat CIU, ço és, la dreta nacionalista (de nacionalisme catalanista; de dreta espanyolista ja està el PP).

  ResponElimina
 10. Jordi si després de totes les informacions que està donant la premsa encara tens a Pujol com a referència és que eres pitjor que ell. Ja coneixem la teua hipocresia, la teua prepotència, ja sabem que et creus el que no eres, ja sabem que t'aconsellen de forma equivocada, però el responsable eres tu. Tu eres l'alcalde, tu eres el que diu eixes coses, independentment de qui siga el vertader pare d'eixes idees. Que la paternitat de tot açò siga teua o d'un altre no importa, tu eres el que ho diu i tu eres el responsable.
  No podies caure mes baix.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari