Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 28 d’agost de 2014

Vist a la web: Les NNGG del PP de Tavernes posen en marxa la II edició de la campanya “QUAN COMPRES PENSA EN TAVERNES”

Amb motiu de la proximitat del curs escolar, les Noves Generacions del PP de Tavernes inicien la II campanya “Quan compres, pensa en Tavernes”. Aquesta és una acció solidària que perseguix una doble finalitat: potenciar la compra del material escolar que els i les alumnes de Tavernes necessiten a les aules als negocis locals, i ajudar a que  families necessitades  amb fills en edat escolar es vegen alleugerides amb la compra necessària que s’esdevé aquestes dates.

Tal i com expliquen els joves populars, “l’edició del curs 2013-2014 fou tot un èxit, i esperem que aquest any es repetisca. Tavernes és solidària i així ho manifesta en les diverses activitats que organitzen al llarg de tot l´’any les diverses associacions que composen el teixit social de Tavernes”.
Per tal de facilitar la col·laboració als veïns de Tavernes, les Noves Generacions han repartit en diversos establiments dedicats a la venda de material escolar unes caixes on els clients poden dipositar aquell material que desitgen, des de llapisseres, llibretes, tisores, folis, a estrenar o semi-nous, fins a carpetes, motxiles, o estoigs que encara que ja hagen tingut un ús poden servir per a altres xiquets de la població.
Al mateix temps, els joves populars perseguixen la necessitat de traslladar a la població la necessitat de potenciar el comerç local, “les papereries i impremtes de Tavernes oferixen als seus clients un tracte personalitzat, i els assessoren en les seues compres, oferint-los ofertes diverses que resulten tant o més atractives que a les grans superfícies que hi ha a altres ciutats. Tavernes disposa de un gran nombre d’establiments que proporcionen a tots els i les estudiants allò que necessiten, i anar a comprar-ho fora acaba sent més car”.
Els joves populars de Tavernes han indicat que “de la mateixa manera que en edicions anteriors, el material escolar que s’arreplegue será entregat el divendres 5 de setembre a una associació benèfica per tal que el repartisca, assegurant així un repartiment just”.
Per últim, les Noves Generacions del PP volen agrair als distins establiments que col·laboren en aquesta iniciativa la seua participació, ja que sense ells no sería posible posar-la en pràctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari