Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 de setembre de 2014

De nou les barques han fet falta a l'avinguda de la Marina

On estàn els permisos per al col·lector, Jordi?
No fan falta les paraules5 comentaris:

 1. No hi ha pitjor cego que qui no vol vore.
  L’ajuntament disposa del permís d'abocament d’aigües de la Generalitat des de fa mes i mig, cosa que Manolo Vidal no va fer en quatre anys i damunt va consignar 700.000 euros dels 1’5 milions del cost total que contempla el projecte.
  Ha sigut Jordi Juan qui ha aconseguit els permisos de Costes de l'Estat, els de Costes de la GVA per actuar en la zona de domini públic del Sant Pablo i fa un mes i mig el permís de la Generalitat es disposen de tots els que calien per executar l’obra. .
  Cal recordar que el govern del PP en la pasada legislatura no va iniciar cap tràmit per obtindre els permisos. Ara els permisos es tenen tots de fa un mes i mig però es troben en fase d’al•legacions, es a dir no son definitius fins que no s’acaben les al•legacions i es responeguen. A partir d’aci, hi ha sis mesos per iniciar i dotze per executar, si no es demana prorroga atés la complexitat de l’obra. Si Manolo Vidal haguera iniciat els tràmits en la legislatura passada potser s’hauria avançat un poc més.
  Això sense oblidar que la construcció del col•lector general de desaigüe a la platja estava previst des del 2006 dins del Pla Director de l’aigua potable de la ciutat, com a obra urgent. Però el PP va governar les legislatures 2003-2007 i 2007-2011, sense mai no contemplar el col•lector dins de les obres urgents que havia d’efectuar la concessionària de l’aigua potable de Tavernes.
  Tampoc, i això es més greu i mes lamentable, no va aprofitar els plans E1 i E2 de Zapatero per dur a cap tota l’obra del col•lector i quan en el Pla Camps preveu fer alguna cosa, perquè s’acostaven eleccions, remodela la part de dalt de l’Avinguda de la Marina, està clar perquè es allò que té interés electoral perquè es veu, el col•lector no es veu i damunt el van construir la meitat d’ample del que hi havia previst.
  I tornem a repetir: cap interés del PP en l’obra i va consignar nomes 700.00 euros dels 1’5 milions.
  Com sempre, parla qui ha de callar

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pero que ja fa 3 anys que esteu al govern!!!!!!!

   Elimina
 2. Va per favor tot eu fa el PP i ara no para de criticar, sr Manolo li recorde la piscina o el parking

  ResponElimina
  Respostes
  1. Anónim. He de dirte que l'avinguda la va fer el PP, si però li recorde que aquesta la va inaugurar el senyor JJ sense acabar... Perque l'inaugura quan no l'acaba?. Segon punt... Respecte a la piscina, no s'ha obert perquè l'Ajuntament no ha vlgut i si no s'ho creu demostre amb documents el contrari.

   Pense que ací la questió no es tirar la culpa a ningu, sino que com alcalde deuria de fer aquesta obra i pensar en els ciutadans i no en interesos partidistes perquè ens portara al poble a la ruina. En aquestos 3 anys no sa fet ni una merda d'obra per a millorar el nostre poble, per diners no seran perque podrien perfectament baixar el sou i el pressupost en regidories inutils.

   Elimina
  2. No tenen superhàbit de més de 1.000.000 €? Que facen el col.lector ja i es deixen de rollos

   Elimina

Escriu el teu comentari