Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 de setembre de 2014

Demostrat: hi han partides sobredimensionades al pressupost

La Diputació de València ha aprovat aquesta setmana la distribució de 1548 ordinadors de sobretaula per un valor total d'un milió d'euros, com a part dels Plans Provincials d'Inversió i ocupació 2014-2015.

Amb ells es pretén, segons el President de la Diputació de València Alfonso Rus , millorar la prestació de serveis als ciutadans i la implantació real de l'administració electrònica en els nostres pobles.

Els nous ordinadors s'atorguen com a subvencions en espècie a tots aquells consistoris que ho hagen sol·licitat sempre en funció de la població del municipi sol·licitant.

A la nostra ciutat li han correspost 10 ordinadors. També les Mancomunitats de la Valldigna i la Safor, que els han correspost 2 i 4 ordinadors respectivament.

Tenint esta informació de la mà, sembla ser que ja no són tan desgavellades les al·legacions del PP en les que s'apuntava que hi havien partides sobredimensionades com és la d'equips informàtics, que passa de 74.000 a 90.000 euros, sense tindre en compte la subvenció en ordinadors realitzada per la Diputació de València als ajuntaments

Ja va vegent-se amb xifres que els pressupostos són poc socials i irrealistes.

3 comentaris:

  1. Home !! Faltaria vore si han passat a equips Apple que son més cars ! jajaja

    ResponElimina
  2. En un presupuesto de 12-13 millones??? del ayuntamiento, estamos montando un pollo por 16.000 euros???

    ResponElimina
  3. El que està clar és que el pressupost s'ha fet a presses i carreres sense tindre en compte la realitat de subvencions o les despeses que realment s'havien pensat fer. Vamos, a salto de mata.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari