Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 18 de setembre de 2014

El riu net i els ullals plens d'aigua

Arrel de la nota d'ahir, ens han arribat al correu del Diari alguns enllaços de premsa recordant-nos que no sols l'agricultura de Tavernes ha sigut abandonada pel sr Juan i el seu govern. 
El 14 d'agost es publicaren unes tristes imatges sobre el deplorable estat de l'Ullal Gran i la mortandat de peixos i anguiles que en ell estava produïnt-se. En esta mateixa noticia es recordava el que ocorregué al llac de la Goleta este estiu. 
Al dia següent, 15 d'agost, de nou a la premsa la notícia que el sr Benavent havia demanat permís a Conselleria per a retirar els peixos. Reconeix que no s'havien adonat de la problemàtica i que no havien pogut retirar els peixos morts perquè el dia que anaren estava plovent. 
I ja el dia 17 de nou a la premsa el estat de l'Ullal i quin era el procés que s'havia seguit. Els peixos continuaven morts i el govern del sr Juan havia demant permís per a retirar els peixos de l'Ullal una setmana després de que moriren per falta d'aigua. 
De qui és la responsabilitat de mantindre, i no resoldre quan ja han mort, l'Ullal i el llac? També de Confederació? De Conselleria? De Simat o Benifairó? 
Este govern de xiquets malcriats sols fa que llevar-se les puces de damunt i no fer-se responsable del que li correspon: gestionar Tavernes. Un manteniment, una preocupació pel llac o per l'Ullal no haguera derivat mai en una mortandat i seqüia d'este nivell. La vigilància en temps de poques pluges és vital a l'hora d'evitar problemes com este. 
Mentre, els veïns de Tavernes seguim amb la Tourist Info tancada, els ullals i el llac sense fauna, les associacions sense ajudes, un pressupost aprovat a base de despotisme i l'alcalde més car i més fotografiat de la Safor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari