Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de setembre de 2014

El riu Vaca està net, diu el sr Llàcer

Recents (però no poc preocupants) són les noticies sobre la poca atenció i procupació que el govern del sr Juan té per la agricultura i el medi ambient de Tavernes.

Fa unes setmanes publicàrem al Diari una nota de premsa remesa pel Partit Popular en la que denunciava les mentides abocades a la premsa pel regidor Llàcer sobre la neteja del llit del riu Vaca. 

Circulen comentaris a la xarxa acusant d'oportunisme i falta de rigor al PP perquè és feina de la Confederació la neteja i manteniment del llit. Però hem de recordar que és el propi regidor Llàcer el qui el passat 21 d'agost anuncià que havia deixat el riu molt net i que si a Tavernes ocurria algun problema amb les pluges seria culpa de Simat i Benifairó per no fer el mateix amb la seua part del riu. 

Doncs en què quedem? Si no era la seua responsabilitat i ho va fer, perquè no recolza els seus veïns? Perquè no va unir esforços amb la Mancomunitat i procuraren la neteja de tot el llit, no sols de la part de Tavernes? D'esta forma evitariem els possibles problemes que puga ocasionar este tema. No es tracta de penjar-se medalles, sino de fer faena, sr Llàcer.

Just fa uns minuts s'han penjat algunes fotografies a la web del PP del llit del riu Vaca. I la que més ens ha cridat l'atenció ha sigut esta. 


És este un llit net, lliure de vegetació i per on pot ciurcular bé l'aigua?


Sembla ser que el riu té una part per on es parteix en dos ramals. Estos dos ramals es coneixen com a desaigüe. I està fet així perqué a eixe punt el llit es fa més estret i d'esta forma es pot repartir el cabdal de l'aigüa pels dos conductes evitant així el desbordament. 

L'última imatge és d'este desaigüe que, segons el sr Llàcer, està net. 

Les imatges parlen per elles mateixes.

1 comentari:

  1. Y porque no lo limpia TODO como "Dios manda" la Confederación del Jucar?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari