Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 23 de setembre de 2014

El súmmum de la tergiversació i la manipulació

Hem vist hui en el blog portaveu del Bloc un episodi més de la manipulació que fan de les notícies i de la tergiversació de les coses.


El dilluns passat, dia 22, es va celebrar la primera xarrada programada dins de les activitats previstes en la setmana de portes obertes del Viver d'empreses de l'Ajuntament. En eixa xarrada es va presentar la Càtedra d'Innovació en la qual participa el nostre Ajuntament. 


Com veiem compleixen rigorosament el seu lema COMPROMIS AMB LA INFORMACIÓ, que presideix la capçalera del seu blog.


En tota la notícia no diuen ni una sola vegada que aquest acte es va realitzar dins de les activitats programades en la setmana de portes obertes del Viver d'empreses de l'Ajuntament. Titulen la notícia “La regidoría de Foment presenta la Càtedra d´Innovació en col.laboració amb la UPV”. Per a res nomenen el Viver d'empreses.


Sí que anomenen al Regidor LLàcer, de Compromís. Però no nomenen al senyor alcalde Jordi Juan, de Compromís, que no va assistir a l'acte, deixant plantats al seu regidor i als representants de la Universitat Politècnica de València.


Tampoc anomenen a Llum Sansaloni, de Compromís, que tampoc va assistir. Tampoc anomenen a Evarist Sansaloni, de Compromís, que tampoc va assistir. Tampoc anomenen a Perfecto Benavent, de Compromís que tampoc va assistir. Tampocanomenen als regidors socialistes que tampoc van assistir.


El senyor alcalde i tots aquests regidors, a excepció de Llum Sansaloni, van preferir assistir al lliurament de premis dels concursos de les festes. Els interessa més el populisme que les coses serioses i importants com són els emprenedors. Hi ha temps per a tot, si les coses es programen bé i hi ha coordinació es poden fer totes les coses posant els horaris de cada acte de manera que es puga assistir a tots els actes. Però la coordinació, l'enteniment, el treball en equip, la programació, l'organització…, fa temps que no existeix en aquest govern del senyor Juan, si és que ho va haver-hi alguna vegada.

2 comentaris:

Escriu el teu comentari