Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 15 de setembre de 2014

La Tourist Info estarà tancada perquè ja ha acabat el turisme a Tavernes

O això sembla al vore l'horari de la Tourist Info de la platja. 
Des de l'1 de setembre sols hi ha atenció 4 hores al dia i desde hui fins al 28 de setembre LA TOURIST INFO ESTARÀ TANCADA. 
 


Sembla ser que no hi ha cap manera per a que el tècnic prenga les seues vacances i la Tourist Info es mantinga oberta. De res serveix les contractacions estivals ni existeix cap altra opció per a deixar l'oficina oberta i que el técnic es prenga les seues vacances. 

La sra Canet sembla que ja ha tornat al poble i ja poc li importa el que a la platja estiga passant.

5 comentaris:

 1. El mes de setembre es el millor per a estiuar en la nostra platja. Aixo si,qui puga. No tenim els numeros,pero si els comerços i hosteleria continuen obrint, es que gent hi haurà, encara es veuen bones cotxades tots els matins cap les escoles i instituts.
  Ara,per a l'administracio es veu que ja ha acabat la temporada en quant a la reducció de serveis, es molt simptomàtic el tancament de la Tourist info (al poble no n'hi ha cap) i aixi es difícil promocionar el turisme de platja ni aprofitar els nostres paratges. Continuem tenint un turisme "de poble". Per a aixo no cal anar a la fira de Madrid nomes per ensenyar a la fallera major.

  ResponElimina
 2. Infoturist Tavernes: Tancat en setembre, nadal, falles i vesprades.
  El mon al reves. Obert quan no hi ha gent i tancat quant hi ha gent excepte juliol i agost.

  ResponElimina
 3. Pues com en tots els pobles k es busque un xocotet local per k es done informacio durant tot l'any dins del casco urba. Poble a poble tots ne tenen dins dell, i k menos k tots el mes de septiembre permaneixca obert com en l'estiu normal, totes les hores. El tenic sols fa 4 hores al dia, es de mitja jorna. k no pose escuses de FITUR i k si fa hores, per k va a gastos i hores pagades.

  ResponElimina
 4. No eu comprenc, este any per sort he pogut fer una escapaeta a pobles bonics i acollidors, tots ells en oficina de turisme per sert, horari anual, estiu o temporades altes tot el dia, el resto mitja jorna.
  K algu tinga nasos i faja con en tots els pobles un local per turisme dins del nostre poble, centric a poder ser, per en epoques, com nadal, falles, festes tradicionals o localsvestiga al servisi del k ve a conejermos. Si no per k FITUR, per unes vacacions ben pagades carregades de hores extres i desde k tenim fallera Major, pago tambe de viatges de tren i acompanyans.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari