Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 de setembre de 2014

NPR GMV: Inici de Voluntariat Ambiental a Tavernes de la Valldigna

Des del GMValldigna vos informem que a partir del 24 de setembre comencem les tasques de voluntariat a Tavernes de la Valldigna. Per descomptat, vigilarem també els termes municipals de Benifairó i Simat. Aquest estiu el voluntariat ambiental de prevenció d'incendis forestals ja s'havia dut a terme a Simat de la Valldigna, també sota la coordinació de membres del Grup Muntanya Valldigna.

Des de la Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, animem a tots els valldignencs a inscriure's i participar en aquest Voluntariat Ambiental. Les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre. Començarà el 24 de setembre, i s'allargarà fins el 31 d'octubre, amb jornades de vigilància de matí i vesprada. L'horari de vigilància serà des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats dels termes municipals, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem agrair la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Mancomunitat de la Valldigna per donar suport a les tasques de voluntariat ambiental en la comarca de La Valldigna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari