Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 5 de setembre de 2014

Sobre el Pla d'Ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes 2014

El passat dia 7 d'agost es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província, en el seu número 186, les bases reguladores del Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes per a 2014.

Com l'any anterior, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, identificant l'ocupació com un dels seus objectius d'actuació, promouen aquest Pla d'Ocupació Conjunta i conviden als ajuntaments a sumar-se al mateix.

Com en l'edició anterior els fons necessaris per a dur a terme aquest Pla d'Ocupació Conjunta seran assumits a parts iguals per les tres administracions, Generalitat Valenciana, Diputació de València i ajuntaments.
En el cas de Tavernes de Valldigna s'han assignat uns fons de 53.373,42 euros dels quals 35.582,28 euros seran aportats per la Generalitat i la Diputació de València i l'ajuntament de Tavernes haurà d'assumir la quantitat de 17.791,14 euros.

Estarem a l'espera de veure com actua Josep LLÀCER, de Compromís, en aquest assumpte i quanta gent es pot beneficiar de les contractacions que es deriven d'aquest Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes.

Hem dit que estarem a l'espera de les actuacions del senyor LLÀCER, de Compromís, perquè en les primeres informacions facilitades pel Regidor de Foment Local
TOTA la informació facilitada estava mal.

Va dir el senyor LLÀCER, de Compromís, que el cost del Pla d'Ocupació seria de 70.000 euros, FALS, ja hem dit que el cost serà de 53.373,42 euros. Va dir que l'aportació de l'ajuntament seria de 23.900 euros, FALS, ja hem dit que serà de 17.791,14.

Va seguir amb les seues FALSEDATS. Va dir que es contractarien a 70 treballadors, FALS, amb l'import assenyalat i els requisits a complir com a molt no s'arribarà a la contractació de la meitat de les persones assenyalades.

No va encertar ni una el senyor LLÀCER, de Compromís, va dir que els contractes haurien de ser per un període MÀXIM de dos mesos, quan la realitat és tot el contrari, hauran de tenir una durada de DOS MESOS COM A MÍNIM. Continuant amb la seua informació, el senyor LLÀCER, de Compromís, va dir que els contractes NO PODIEN SUPERAR les 20 hores setmanals, quan la realitat que arrepleguen les bases de la convocatòria diu que la jornada serà d'ALMENYS 20 HORES SETMANALS.

En fi que no va encertar ni una. Esta clar que per al senyor LLÀCER, de Compromís, tot el que no siga copiar i pegar li ve gran.

6 comentaris:

 1. El sr Llacer, com molts altres de Compromis, no s'entera de la misa la mitat i parla per parlar.
  Llacer, de Compromis, dimissió!!

  ResponElimina
 2. Com es pot donar una informació, tot un Regidor, i no ser capaç de dir res bé. Ja hem arribat a una situació que no sabem ni llegir. D'on va traure la informació, del Libro Gordo de Petete?

  ResponElimina
 3. Propose per a estes festes, ja que no hi ha varietés, que es faça en la plaça una actuació titulada "Como nos reimos" i que l'artista estel·lar siga Josep LLàcer de Compromís.

  ResponElimina
 4. Considero que esta actuación de Llácer dando una notica de una forma tan burda, inexacta y sin pies ni cabeza es una falta de respeto y una desconsideración hacia todos los parados de Tavernes. No se puede consentir que un concejal dé una información tan importante como ésta, que puede desembocar en contrataciones para personas necesitadas de trabajo, de una forma tan chapucera.
  El señor alcalde debería decirle a su concejal que al menos hiciera dos cosas, primero pedir disculpas por algo tan lamentable y después que diera la información de forma veraz y exacta. Es lo mínimo que puede hacer un político ante tal falta de respeto a la ciudadanía.

  ResponElimina
 5. Ni estan per la platja ni per crear treball. Sr. Juan com es pot viure tan lluny de la realitat?

  ResponElimina
 6. I este Llacer es el segon de Jordi Juan? Que mal està Compromis!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari