Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 22 de setembre de 2014

Primera xarrada de la setmana de portes obertes del Viver d'empreses

Com ja vos comentarem fa uns dies, hui ha començat la setmana de portes obertes del viver d'empreses de Tavernes

Per a qui no haja pogut assistir, vos deixarem un breu resum del que ha sigut. 

El tema a tractar de hui ha sigut la presentació de la càtreda d'innovació de la UPV del Campus de Gandia. Esta ha estat a càrrec de Jose Pastor, director de la EPSG i Jose Marín-Roig, director de la Càtedra. Ambdos han explicat molt clarament la importancia que té les ganes que ha de tindre la joventut en fomentar i creure en la possibilitat de crear negocis. 

Durant la presentació, Marin-Roig ha recalcat que des de la càtedra, i gràcies a la col·laboració dels empresaris i ajuntaments de la Safor, renaixen oportunitats de desenvolupament professional per als joves de la comarca que, com molts altres, sols veuen com a ixida professional la emmigració. 

Col·laboració, cooperació, innovació, creativitat, recuperació, oportunitats, fomentar... són paraules que s'han repetit durant la xarrada per enviar un missatge ben clar: la formació i les bones idees són la base per a la creació de empreses que mantenen el sistema en marxa i permeten als joves confiar en el seu futur.

Tristament, i a pesar que al programa s'anunciava la presència de l'alcalde, sembla ser que el tema de l'emprenedurisme a ell no l'importa i ha preferit acudir a l'entrega de premis dels diferents concursos de les festes patronals. No sabem perquè ha elegit l'entrega de premis a les xarrades que el seu company de partit ha organitzat. Si ha sigut per callar les llengües que diuen que el "matrimoni" ja no es vol o perquè, com els xiquets als caramels, a l'alcalde de Tavernes li agraden més els flashs de les càmares de fotos. O tal volta li moleste que en realitat el projecte del viver va ser més bé un plà del Partit Popular i que el va desmantelar quan va poder.

Siga com siga, a la xarrada del viver sols ha acudit el regidor Llàcer, de Compromís, i els regidors del Partit Popular Manolo Vidal, Raquel Escrivà i Inma Tudela. Ni rastre dels socialistes.

Recordeu que demà la xarrada tracta sobre El paper dels sindicats actualment, amb Josep Carrascosa i Raul Roselló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari