Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 de setembre de 2014

Segon jornada de portes obertes al viver d'empreses de Tavernes

Hui ha tingut lloc la segon xarrada en motiu de les portes obertes del viver d'empreses amb les exposicions dels secretaris generals de CCOO i UGT. 

Tant Josep com Raul ens han explicat quin era el paper dels sindicats en la actualitat. Han deixat ben clar la base fundamental de la seua existència: la defensa dels treballadors. Ambdos han volgut remarcar la importancia d'estes organitzacions que, amb sols un 17% dels afiliats, donen cobertura a tots els treballadors de les empreses que actualment es beneficien de les negociacions que ells porten endavant.

Posterio a les xarrades ha hagut un interessant debat entre el públic assistent i els ponents tractan temes com el futur del sindicalisme en la Espanya actual i la situació laboral de la comarca de la Safor. 

I de nou, com ja va fer ahir, l'alcalde de Tavernes ha deixat al seu company de partit sense comanyia. Ni ell ni els socialistes han assistit a l'acte de hui. Desconeguem quina era la excusa de hui, encara que la intuïm: el viver, com la piscina, és un projecte del Partit Popular, i no vol saber-ne res d'ell. Al menys el regidor de foment, Llàcer, estava, encara que de segur que hagués preferit no estar, per evitar reconèixer així que el viver creat pels populars és un bon projecte. 

Per cert, ahir i hui, els populars han assistit. 

I l'alcalde, estaria fent-se fotos amb veges tu saber qui.

1 comentari:

  1. El senyor Llàcer en aquesta foto fa cara de circumstància... No li apeteix estar en eixes xarrades, crec que està un poc avorrit....

    ResponElimina

Escriu el teu comentari