Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 2 de setembre de 2014

SESSIÓ EXTRAORDINARIA 2 DE SETEMBRE 2014

Hui dimarts 2 de setembre se celebrarà una sessió extraordinària al saló d’actes de l’Ajuntament  a les 20.00 de la vesprada.
Com a punts inclusos en l’ordre del dia:
Dictàmen de la Comissió Municipal Informativa d’Economia, Hisenda,Patrimoni i Especial de Comptes, de data 25 d’agost: Únic. Resolució de les al.legacions presentades a l'aprovación inicial del Pressupost Gerenal per a l’exercici 2014 i aprovación  definitiva del pressupost per a 2014.
Demà els contaren què ha passat i com expliquen a la gent del poble que amb un pressupost de 14.862.122,74 milions de euros,que no incorporen 156.607,50 euros amb els quals  atendrien en millor mesura a les necessitats dels col·lectius vertebradors de la ciutadania municipal fomentant la cultura, esport, comerç, agricultura, participació ciutadana i persones veïnes de Tavernes amb unes necessitats molt més específiques d'ajuda i col.laboració.


2 comentaris:

  1. Que raro que no es celebre un ple extraordinari. Estos de l'ajuntament nomes saben que fer plenos extra a part dels ordinaris i axi guanyar més diners. VISCA LA POLITICA!

    ResponElimina
  2. 6é pleno extraordinari de este any. Està és la manera de planificar i organitzar del sr. Jordi Juan i els seus socis socislistes

    ResponElimina

Escriu el teu comentari