Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 6 de setembre de 2014

Si ve vosté este cap de setmana a la nostra pIatja serà ben rebut, però si vol informació li la donarem el dilluns

El suport que presta el govern municipal de Jordi Juan al turisme de la nostra localitat és pràcticament nul. No solament açò sinó que, com hem vist fa pocs dies amb les al·legacions del Partit Popular als pressupostos recentment aprovats, no es dóna cap ajuda a entitats que si fan, i molt, pel turisme com són ACEPLAT i el GRUP MUNTANYA VALLDIGNA.

Com es veu que no se senten satisfets amb aquest menyspreu al sector turístic han pres la decisió que l'oficina Tourist-Info de la platja tinga, des del dia 1 de setembre, com a horari d'obertura de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Recordem que encara estem en temporada estival. Encara tenim servei de Salvament i Socorrisme i altres serveis que es presten en la platja. Aquestos serveis sí que els consideren necessaris i importants, i en realitat ho són, però com la idea que tenen del turisme en Tavernes és tercermundista doncs tanquen totes les vesprades i tot el cap de setmana l'oficina d'informació i es queden tan tranquils.

Si algú vol informació que vinga el dilluns.

5 comentaris:

 1. El bipartit ignora el turisme de Tavernes. Per a l'alcalde no te importancia. Soles vol el turisme per anar a pasar uns dies a la fira de Madrid amb els gastos pagats per tots els veins del poble.

  ResponElimina
 2. On esta la regidora de turisme amaga para que no li caiga la cara de vergonya

  ResponElimina
 3. El motor de la economia que es la platja, no es mereix tindre oberta la turisinfo?Que vergonya

  ResponElimina
 4. Com es posible que en la situació en la que estem no hi haja cap politic del govern que es pose a treballar pel poble. Quin desastre dos partits governat i cap de ells s'aclarix

  ResponElimina

Escriu el teu comentari