Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 24 de setembre de 2014

Tercera jornada de portes obertes al viver d'empreses

Hui ha tingut lloc, com ja sabeu, la tercera xarrada amb motiu de la setmana de portes obertes del viver d'empreses. 

Esta xarrada ha sigut a càrrec de Vicent Comes, director de la Universitat del Majors de la Florida Universitaria i ha tractat sobre el cooperativisme.

La exposició ha sigut amena, entretinguda i basada en els profunds coneiximents que el convidat tenia sobre el tema. Cla recordar que la Florida Universitària es una cooperativa, aleshores, ha pogut possar exemples de primera mà. 

El que Vicent ha volgut remarcar en la seua ponènia és la diferencia entre el cooperativisme que comunment es coneix al carrer (cooperatives agrícoles, de consum...) i el cooperativisme com a treball comunitari, en grup. Al llarg de la seua expossició ha fet un breu resum dels requissits i funcionament d'ferramenta que cada volta més es presenta com una opció al treball, ja que el funcionarat i el treball per compte alien cada vegada està més dificil o fins i tot impossible. 

Es trist acabar esta noticia de la forma com venim fent-ho estos dies però de nou ha ocorregut. Hui l'alcalde de Tavernes tampoc ha assistit. Ni ell ni cap regidor del PSOE, a pesar que el sr Borràs es trobava a l'edifici. 


3 comentaris:

 1. Quants en governa la farina25 de setembre de 2014, a les 0:45

  Tu has anat? Tu has tret profit de la xarrada? Doncs no et preocupes de si el polític de torn ha aparegut, 'un', per a figurar, 'dos', per a manifestar que amb ell començà tot, el món inclòs, o, 'tres', per a, com tu, satisfer un interés formatiu. No són tan importants, els polítics.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Posiblemente tenga usted razón, habrá que hacerles ver a esos políticos que solamente buscan la foto, el populismo de las entregas de premios, y las cosas mas vanales y que tan sólo buscan los votos que pasamos olimpicamente de ellos. No dan importancia a lo importante y sólo a lo urgente y a lo que les reporta votos. Esos políticos no nos sirven. Si los hay que si dan importancia a las cosas serias e importantes a esos hay que considerar.

   Elimina
 2. Xordi Juan porta un iphone de categoria que ha costat més de 500€

  ResponElimina

Escriu el teu comentari