Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 16 de setembre de 2014

Vist a la premsa: Per fi el PSOE de Tavernes planta cara al despota Jordi Juan

L'alcalde, en les paelles per als majors.

Els socialistes de Tavernes de la Valldigna han lamentat en un comunicat "el comportament que ha tingut l’alcalde i els regidors del grup Compromís-BLOC que en un acte de festes, on tenia programada una visita la corporació municipal, s’han comportat d’una manera inapropiada per a qui representa un municipi, deixant de banda el protocol i l’educació".

La regidoria de Festes, dirigida per Pilar Altur, ha organitzat les paelles per als més majors de la ciutat al pavelló multiusos. Aquest acte festiu es realitza any darrere any a les festes de Tavernes i de forma habitual la corporació fa una visita per desitjar bones festes als veïns allí presents. En aquesta ocasió, Jordi Juan i alguns regidors de Compromís, han anat de forma individual deixant a la Regidora que ha organitzat la festa i a la resta de regidors, al marge. A més a més han fent una plantada als músics, que estaven esperant l’hora prevista per començar l’acte i que han estat "menyspreats per Juan, qui no ha tingut a bé esperar-los i ha entrat sense ells", segons la nota socialista.

Li demanen que deixe el càrrec
"Considerem que aquesta falta de respecte i lleialtat als càrrecs públics que representen els regidors no es pròpia ni digna de qui ostenta un altre càrrec públic, més encara si aquest és l’alcaldia. Si el Sr. Juan no sap estar a l’altura del lloc que ocupa deuria de plantejar-se deixar la funció pública, perquè els veïns de Tavernes es mereixen un alcalde que estiga al servei de tots i no pose per davant els seus interessos de partit i electoralistes als del bé comú".
Els regidors del grup municipal socialista demanen disculpes al músics que van patir la "plantada" de l'alcalde i el seu "menyspreu", i els agraïm la paciència, educació i professionalitat que varen demostrar. Fan extensibles, per últim, aquestes disculpes als veïns de Tavernes que estaven presents i han viscut aquest capítol de "falta de educació i respecte".

15 comentaris:

 1. Ja comença la desfeta.......
  vorem el que dura el suport del PSOE al Govern de JJ

  ResponElimina
 2. Al Blog d'Estruch carreguen contra Altur per no ferli els honors a Jordi en l'entrega de premis de les Xarangues.
  La guerra ha començat

  ResponElimina
 3. Però el nou president de la societat musical no diuen que l 'ha posat el Bloc?
  I l'alcalde deixa plantats els músics?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com ha de posar l'alcalde el prsident de la SIUM????? S'ha elegit democraticament. Em torne a sorprendre de les xorrades que es posen pe aci

   Elimina
  2. Al president de la sium l.han ficat els socis que majoritariament han votat la seua llista.

   Elimina
  3. Lo de majoritariament............. Ho deixe ahi, crec recordar que hi havia només una diferéncia de "7" vots

   Elimina
 4. Crec que deurieu d'informar-se abans del que poseu en auquest blog. En cap moment els musics esperaven al alcalde sino a altra gent de la corporació municipal. Demane perfavor als administradors d'aquest blog que deixeu d'utilitzar a les associacions per a l'interes de les vostred idees. No es la primera vegada que aquest any passa. Les noticies / opinions s'han de contrastar per a traure una conclusio. I em dona la sensacio que amb aquesta entrada no s'ha fet. Tambe demane una altra cosa: deixeu de criticar coses que cert partit que ha estat a l'alcaldia tambe ha fet. Tots sabem a qui em referixc. De vegades m'agafa vergonya de vore com es critiquen coses per aquest blog que anys enrrere s'han repetit i millor. Torne a repetir: per favor contrasteu informació abans de posar l'entrada perque cada vegeada que llig aquest blog em sorprwnc mes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estimat anònim de les 4:05. Sols llegint la noticia podràs comprovar que: 1er és una noticia publicada a un altre periòdic de la que nosaltres sols ens fem eco; 2on són paraules dels regidors socialistes les que apunten al lleig fet als músics.
   Hem de recordar-te que este és un blog de denúncia socials a més de política, per tant, escrivim sobre tot el que fa referencia al poble de Tavernes, la seua política i principalment la defensa que li pertoca als veïns d'esta ciutat.
   Nosaltres critiquem el que fa el govern perquè és qui gestiona la ciutat on vivim i els impostos que nosaltres paguem.
   Tan mateix, sempre pots consultar la "veracitat" de les noticies al gavinet de comunicació de l'Ajuntament, un blog en nom de pardal. Allí tot és democràtic, real i just. Segur que el teu comentari l'hagueren publicat allí si guardava a les seues paraules una crítica al que es diu al post.
   Salutacions

   Elimina
  2. Sr. directiu de la música,per informar-nos millor algú tindrà que contar les coses,i vosté tampoc acaba d'aclarir-les. Quí és "altra gent" de la corporació municipal? Si altra alcaldia (PP) també ha clavat la pota altres vegades, li lleva ferro a la d'ara? Si ara no ha fet JJ res mal,perque dius que altre partit també feia igual?
   I en tot cas,el PSOE és un mentider?

   Elimina
 5. Si els socialistes no volen estar al govern que renuncien als seus carrecs i als seus jornals.

  ResponElimina
 6. Per que es queixen ara els socialistes? Tenen l'alcalde que ells vaen triar. El poble no volia a este alcalde però els regidors socialistes votaren a Jordi Juan perquè fora alcalde i aixina estàn ara.

  ResponElimina
 7. Aço es vea vindre,de res se han de estranyar els regidors del PSOE, sempre ha sigut igual, quan es fa algo be o fa el Bloc, quan es fa algo mal la culpa la te el PSOE

  ResponElimina
 8. Todo
  un montaje preparado por el PSOE contra Compromís (triatlón, presupuestos,
  Bufante, programación de fiestas) para forzar romper el pacto y presentar el
  alcalde como despota y dictador, como hace el PP. El PPSOE cabalgando por intereses
  comunes: desprestigiar al alcalde y sacar rédito electoral. Tavernes no
  importa.  Unos
  desencuentros buscados por el PSOE y más después de las europeas. El PPSOE no
  soporta un alcalde sincero, honesto y transparente.

  El PPSOE, la casta, cree que sólo ellos tienen derecho a gobernar. El PSOE, con
  un mínimo de ética política, tras la nota, debe dimitir del gobierno. Pero
  no tiene valentía política para actuar según su comunicado: hay un 99'5% de
  dedicación exclusiva para seguir.

  ResponElimina
 9. A quin hora es escenifica la ruptura ? La jornada de portes obertes de divendres será divertida.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jordi ves encuidadet eixe dia que Victor i Pilar son molt xicots no siga cosa que apretant per a eixir en la foto el trenquen els morros sense voler . O volent.
   Ara be en les de La Cotorra tranquil que ahí no tindras competencia.

   Elimina

Escriu el teu comentari