Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 28 d’octubre de 2014

7 mesos en executar una obra tan urgent

El passat març es va celebrar un plenari extraordinari (ja molt habitual amb este alcalde que tenim) aprofitant que el regidor Salva Ferrando havia dimitit, per a tirar els seus projectes avant. Doncs bé, aplegats a este mes de l'any ens agradaria fer una revisió del que es va aprovar al plenari i en quin estat estan les obres. 

Les obres i inversions aprovades són:
El pardalet de Compromís, en una d'eixes notes en les que fa de web municipal, feia referencia a la postura de l'oposició d'entorpir el projecte, va obligar a celebrar després un ple extraordinari per a la seua aprovació. Nosaltres volem que tots sapiguen bé el que va ocorrer al plenari ordinari de març i per això deixem ací un extracte de l'acta en el que es tractava eixa modificació de crèdit. 

No era una negativa al projecte i per tant una obligació de fer un plenari extraordinar. Més bé era evitar condicionar unes partides amb altres, tenint en compte el pressupost havia d'aprovar-se en la major brevetat possible. 

Doncs bé, si realment era tan urgent les obres que anaven a financiar-se amb esta modificació de crèdit, tal com deia la sra Sansaloni -"s'ha de començar a reparar ja"- perquè s'han esperat 7 mesos per a possar en marxa dites obres? Realment pensava en les solsides del riu? O més bé en el condicionament de l'oficina de la policia local, el nou reté, que tots sabem ja en quina situació està?
Sembla ser que la proposta del Partit Popular que tantes voltes es repeteix als plenaris de tractar les modificacions de crèdit per separat ja comencen a tindre sentit. Això de camuflar les coses innecessàries en les vitals per al poble no es joc net, Jordi. 
I en alguns dies podrem vore que no és la primera volta que ocorre. Algú sap com va el sistema de seguretat del pàrquing? Ja parlarem del tema en breu.

1 comentari:

  1. Estic mirant la llista d'obres urgents i crec que a soles han fet la de les solsides del riu.
    Per això vaen fer un pleno extraordinari i urgent? O la urgencia era aprofitar que el PP tenia un regidor menys per la renuncia de Salva Ferrando?
    Jo em decante per afirmar que el pleno es va ver perque el bipartit aprofitara que el PP tenía un regidor menys.
    Altre example de les males arts i la pesima gestió del bipartit dirigit per Jordi Juan de Compromís.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari