Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 8 d’octubre de 2014

Actes del 9 d'octubre reprogramats al 8 d'octubre

Revisant la programació per al mes d'octubre hem trobat esta diferència en els actes. Al cartell penjat a la web de l'ajuntament l'acte amb motiu del 9 d'octubre està programat per al 9 d'octubre.
Mentre, fa unes hores, al Facebook de Cultura han anunciat que el plenari se celebrarà el 8 d'octubre. Hui mateix. Sense cap anunci oficial a la web i amb sols uns dies d'antel·lació a l'acte.A que juga Jordi Juan? Sembla ser que ha trobat alguna escapadeta romàntica a última hora i ha fet de nou una de les seues cacicades: "es canvia al dia 8 i s'ha acabat!". 

Nosaltres vaticinem que a la dansà no estarà. Tindrà algo millor que fer que estar al seu poble el dia de la Comunitat Valenciana. 

O tal volta anirà a Valencia a celebrar amb Compromís el rebuig a la senyera? Ell, que no volia ser un esclau de la política, últimament sols fa que actes polítics del partit en dates senyalades per a Tavernes. 

Quin alcalde més roïn té Tavernes.

De segur que el tema no acaba ací.

4 comentaris:

 1. Molt de valencianisme de boqueta però Xordi passa l'acte institucional del dia dels valencians a un dia laboral a les 19h que és horari laboral.
  Això mai s'habia vist a cap lloc.
  I si vols continuar la 'celebració" has de pasar per caixa per anar al recital del Botifarra que està més vist que Ronaldo en Antena 3.
  #XordiDimissió

  ResponElimina
 2. I per què no està el concurs de paelles de les falles del poble? Segur que és l'acte més multitudinari i no l'anuncien.

  ResponElimina
 3. Jordi no és valencià ell es català. Per això no vol celebrar el dia de tts els valencians, perque creu en ls paisos catalans

  ResponElimina
 4. Tenia que vore a alguna el dia 9 per Catalunya.
  Clar,i això és molt més important que canviar de dia a tot un poble el acte principal de la diada nacional.
  Molt nacionaliste,tot això,com Grouxo,tinc uns principis,si no t'agraden en tinc altres. I este xiquet es veu que també en té altres.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari