Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 31 d’octubre de 2014

Beneficis pel Festivern

A la web de l'ajuntament, la oficial, no la del pardalet, hem vist que hi ha un banner anunciant el Festivern  a la portada. 

Ens ha cridat l'atenció perque recordem que al projecte plagiat pel sr Llàcer apareixia una de les activitats amb una partida de 8000€ destinada a pagar un banner a la web de l'ajuntament que l'ajuntament es pagaria a ell mateixa.

Haurà pagat l'empresa del Festivern per possar el banner a la web de l'Ajuntament?

2 comentaris:

 1. Per què no posen informació dels locals que fan cotilló a cap d'any?
  Estos locaks donen faena a gent dwl poble i no ens cisten més de 25.000€ cim el Festivern SL.
  Per cert, este any Festivern SL ha pujat les entrades 2€ que aniran a la seua butxaca perquè totes les despeses les paguem els veins amb els nostres impostos.

  ResponElimina
 2. Es que el Festivern és una pobreta empresa que arrisca el seu capital i sempre ha dit el Bloc que està bé que l'ajuden. A les demés empreses locals que nos den,nosaltres no arrisquem,es veu que sempre anem sobre segur.
  Com es pot ser tan cínic,contar-ho tot al revés i quedar-se tan amples? Jo si m'ho posen tot a huevo, em donen 20.000€ en activitats i serveis i pague el mínim d'ocupació de via pública balle de puntelletes. I pel de que s'arrisca,si plou o algo semblant pague una assegurança com qualsevol empresa i ja està. I dien del PP i la plaça de bous,quin morro!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari