Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 16 d’octubre de 2014

Catalunya o Guinea?

Fa uns dies  Joaquin Brugué, Catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, va dimitir de la Comissió de Control de la consulta del 9 N per no tenir garanties democràtiques i va dir a més que “les coses s'estan fent tan mal que si vinguera un observador internacional i ho vera, creuria que Catalunya és Guinea”.


Ara Artur Mas planteja una pantomima de no se sap què en la qual el caos és el principal ingredient, no hi ha cap garantia de res, no hi ha regles per a votar, no hi ha cens electoral, no se sap qui custodiarà les paperetes, no se sap qui efectuarà el recompte, no se sap qui farà les actes, si és que les hi ha … un desastre total i, el que és mes seriós, una burla a tots aquells catalans de bona fe que creien en el que eixos il·luminats independentistes els deien.

Uns il·luminats independentistes capaços de modificar la història al seu antull i segons els seus objectius, capaços de dir mentides gegantesques, capaços de manipular a la societat catalana, capaços d'inventar-se mamarrachades com el d'els Països Catalans, capaços de convèncer a uns nacionalistes valencians que es van deixar engalipar per totes eixes manipulacions i mentides i que, recolzant al procés de bogeria de l'independentisme català, pretenen sembrar eixa sement ací a la Comunitat Valenciana.

Els independentistes catalans volien tenir una Catalunya independent. Volien una nació Catalana. Eixos mateixos independentistes catalans són la millor prova que no podran ser una nació. Estan fent el ridícul més gran que es puga fer davant els ulls del món. Eixa és la imatge que estan donant. No tenen líders vertaders, el líder de sempre, el molt honorable, està involucrat en mil i un assumptes tèrbols, els líders que han encapçalat tota aquesta pretesa votació estan enfrontats, a més de fer riure, no existeix un projecte legal, seriós i viable, han trencat i enfrontat a la societat catalana, no han complit mai les seues promeses, han jugat amb els sentiments dels catalans, sempre han estat al marge de la veritat i de la legalitat. Algú creu que així es pot formar una nació?

Podríem parlar també de la situació econòmica i social existent a Catalunya. Açò donarà per a una altra nota.

Este fracàs i este ridícul és el que volen portar-nos els nacionalistes valencians? No senyors, estan vostès molt equivocats, si vostès no són capaços d'obrir els ulls davant tant desvari, davant tanta irresponsabilitat i davant tanta pallasada seguisquen mirant-se en eixe espill trencat. Els valencians no som tontos, no ens anem ha deixar enganyar per mentiders, manipuladors de la història ni per inventors de falses realitats com els Països Catalans. 

Cauen en el mateix sac estos independentistes catalans que els nacionalistes de la nostra terra que passen la celebració del 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, al dia 8 per a poder fer un pont mes llarg, o que no assisteixen a la celebració del dia de la Hispanitat, el 12 d'octubre. 

Major menyspreu als sentiments, impossible. És el que tenim.

1 comentari:

  1. Es trist ....pero es real . A este pais , sentirse español esta mal vist , ens volen clavar en el sac de els paisos catalans , ens cambien la bandera de valencia , ens cambien la historia , sapropien de les nostres constums .....i tot aixo , de la ma del pspv i compromis . Que es dediquen a govenar , i no a cambiar la historia , no a llavar el cap de la joventut , fentla catalana y catalanista . Visca valencia , i visca españa. I si tant vos agra catalunya , aneusen a viure ahi

    ResponElimina

Escriu el teu comentari