Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 15 d’octubre de 2014

El gran absent

Jordi Juan Huguet, Alcalde de Tavernes de la Valldigna, va ser el gran absent en els actes de celebració del dia 12 d'octubre, Festa Nacional d'Espanya.

No ens importaria que Jordi Juan Huguet, de Compromís, com a ciutadà de Tavernes no assistira a la celebració d'esta Festa. Però s que ens importa que Jordi Juan Huguet com a Alcalde no participara en esta celebració tan important i entranyable. Actuant com a Alcalde, és a dir, ostentant la màxima autoritat política de l'administració municipal i, per tant, representant als ciutadans de Tavernes ha de deixar de costat els seus condicionants polítics i actuar com a Alcalde i assistir a la celebració del 12 d'octubre.

Per a qualsevol polític que ostenta la representació de tot un municipi hauria de ser un orgull assistir a la celebració de la festa de major significació simbòlica per a una nació. Açò seria així per a un Alcalde que se sent Alcalde de tots els seus ciutadans. Però per a un Alcalde com Jordi Juan Huguet, de Compromís, que només se sent representant dels seus coreligionaris polítics, i que, a la vista d'aquestes actuacions, veiem que és incapaç de sacsejar-se el complex d'inferioritat de sentir-se espanyol, prefereix deixar de costat el que significa ser Alcalde i deixa sense la mes alta representació política local a una festa tan assenyalada.

Espanya som tots. La celebració de la Festa Nacional d'Espanya és cosa de tots i la representació de tota la ciutadania de Tavernes al més alt nivell, personificada en la figura del seu Alcalde, era important. No va haver-hi tal representació. Va haver-hi un gran absent. Els que sí celebrem esta festa ho vam fer amb alegria i satisfacció.

Espanya és molt més que els nous cacics del separatisme i els que els recolzen. Espanya és molt més que aquells que tenen com a referent a Jordi Pujol. Espanya som tots i entre tots hem de seguir construint el futur, i estos que ens volen robar el futur, estos que no creuen en Espanya i per açò no assisteixen als seus actes de celebració i unitat dels seus ciutadans ho van ha tenir molt difícil. Els espanyols creiem fermament en nosaltres mateixos.

Al gran absent no li anem a demanar cap explicació. No la necessitem. Ja sabem qui és. Aquesta explicació no sabríem si seria seua o dels que dirigeixen els fils.

4 comentaris:

 1. Eixe absent demostra una falta de respecte molt gran als seus ciutadans. El dia de la Hispanitat no apareix i el dia 9 d´octubre, altra festa important, la pasa al dia 8 per a podeer pegar a fugir.
  Aixó es respecte a les festes nacionals i respecte als seus representats.

  ResponElimina
 2. Buen video del gran Garcia Berlanga. En esas imágenes no dejan hablar al alcalde, aquí le dicen lo que tiene que hacer y decir.

  ResponElimina
 3. A Jordi no li agrada ser espanyol.

  ResponElimina
 4. A Jordi li interessa ben poc acudir a actes espanyolistes. Ell soles vol aliar-se en Podemos i sen va anar de vacacions, mostrant així la classe de Alcalde que tenim a Tavernes.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari