Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 24 d’octubre de 2014

És la ineptitud, estúpid.Efectivament, és la ineptitud de l'equip de govern municipal encapçalat per Jordi Juan, de Compromís, el que ha portat de nou a Tavernes de la Valldigna a les pàgines dels periòdics per fets lamentables. Ens referim al tema del transport de les mostres per a analitzar des del Centre de Salut de Tavernes a l'hospital de Gandia.

Ha sigut un tema molt comentat en tots els mitjans i en totes les tertúlies de bars i reunions. S'ha demostrat, una vegada més, la ineptitud del senyor Juan i dels seus col·laboradors més directes. S'ha parlat de la responsabilitat del senyor Juan, com a alcalde de Tavernes en tot aquest assumpte. També han sigut molt comentades les excuses i argumentacions exposades per a justificar l'injustificable.

No podem oblidar que al costat de Jordi Juan, de Compromís, hi ha un altre responsable important en aquest tema tan desgraciat. Ens referim a Josep LLàcer, de Compromís, Regidor d'Infraestructures Agràries i Urbanes i per tant responsable de la brigada de l'ajuntament. LLàcer, al costat del senyor Juan, és responsable directe del succeït.

Desgraciadament no ens pot estranyar que el senyor LLàcer, de Compromís, protagonitze esdeveniments com aquest, ens té acostumats a episodis lamentables i clavades de pota en massa ocasions.

Recordem quan al setembre de l'any 2012 el senyor LLàcer, de Compromís, parlava d'un projecte de foment de l'ocupació  amb un pressupost de més de 20.000 euros i que ningú va saber res mes, ho va anunciar i es va quedar en l'anunci.

Recordem quan en el mes de febrer passat el Partit Popular va denunciar unplagi  en el projecte d'emprenedurisme presentat pel senyor LLàcer, de Compromís, i encara estem esperant explicacions  convincents sobre aqueix plagi i la valoració del projecte, que moltes de les seues accions no es van realitzar.

Recordem una altra perla del senyor LLàcer, de Compromís, quan va fer uninforme  sobre l'impacte econòmic del Festivern. Veritablement chapucero i mancat del més mínim rigor.

Recordem l'actuació realitzada, complint les ordenes del senyor LLàcer, de Compromís, sobre el descampat on s'instal·la  el Festivern per a convertir-ho en una pista d'atletisme , amb les pluges ha desaparegut , encara sort que, segons LLàcer, de Compromís, tot el treball realitzat per la tasca eixa de transformació no ha tingut cost per a l'ajuntament.

Recordem que es va convocar un Pla d'Ocupació per part de la Diputació i la Generalitat, convidant als ajuntaments que volgueren acollir-se. El senyor LLàcer, de Compromís, va donar una informació  rematadamente malament. Tot el que va dir estava mal.

Podríem seguir mostrant “mèrits” i “encerts” del senyor LLàcer, de Compromís, però no volem cansar als lectors. Amb aquest xicotet repàs a algunes actuacions del senyor LLàcer, de Compromís, veiem la ineptitud d'aquest senyor.

Si ser inepte i estar exercint funcions polítiques de direcció i gestió de serveis municipals és greu, encara ho és més no voler responsabilitzar-se dels seus errors i passar la seua responsabilitat en els fets als empleats municipals.

En el periòdic Levante del dia 22 d'octubre el senyor LLàcer, de Compromís, va dir, en relació al fet de transportar les anàlisis a Gandia amb el vehicle de la brigada juntament amb les eines i altres estris de treball que ”habitualmente se utiliza un coche y otra furgoneta para estos menesteres” pero que “en esta ocasión, estos dos vehículos no estaban operativos y por cuestiones prácticas el operario decidió, de modo puntual, coger el camión”.


Li tira les culpes a l'operari i ell es queda tan pancho. A més sembla que hi ha moltes persones que han vist que el transport amb eixe camió es feia des de feia temps.

6 comentaris:

 1. A Jordi i a Llácer no es cau la cara de vergonya? Que presenten la dimissió ja. Que no tarden.

  ResponElimina
 2. Parole... parole parole.
  Una vergonya per als ciutatans (contribuients) de Tavernes. Llástima de diners que s'emporten.

  ResponElimina
 3. I jo en pregunte...i si gastareu eixq energia en fer coses per al poble en ves de tirar merda sense trella???...ja tindreu temps de fer campanya...sumem!!

  ResponElimina
 4. Lo d este diari si es vergonyos,que poca memoria teniu de quant estava manolo,no se digau diari de tavernes sino diari del pp,q imparcialitat!!!

  ResponElimina
 5. L'Alcalde deuria d dimitir q només està q per a fer-se la foto, a cas ha obtés ell alguna cosa? Tanta medalla que es posa... L'altre dia el vaig vore passar a ell, dos policies i el secretari, als 2 minuts ja estava tornant. Clar, van anar a un dels pissos q han concedit a Tavernes per lo de Benestar social i va acudir a fer-se la foto, amb el vehicle de policia... després no hi ha diners per a traslladar les mostres de sang, però per a passejar l'alcalde si. I lo de Llàcer no té nom, que només fa q passar el cotxe i convocar actes que va ell i 4 del bloc, ridícul... molta parauleta és allò q tenen.
  Aaahhhh, i quina gràcia que em fa... ell ben orgullós amb la foto del conseller...senyors!! Estem boijos o què? Per això dic q si son falles...els més fallers ells, q em dóna risa que cap d'ells mai ha segut de cap falla...però és molt bonic... donde va la gente??? Si s'ha d'anar de precessó...ells els més beatets... xe tu, són increibles.

  ResponElimina
 6. Que argument per a explicar els supostos erros en aquest article? O millor dit, ia arguments en algun article d'aquest diari? Desvergonyits i mentirosos. Que oposicio mes ignorant... continueu contant xirigotes ...

  ResponElimina

Escriu el teu comentari