Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 23 d’octubre de 2014

ÉS L'OBRA DE TEATRE “FUMAOS” ADEQUADA PER A PÚBLIC DE TOTES LES EDATS?

L'Ajuntament ha programat l'obra "FUMAOS" a la Casa de la Cultura per divendres 24 d'octubre a les 22:00h (entrada: 7,50€/ 6€ *reduïda)."FUMAOS és una comèdia sobre la substancia il•legal més consumida del món: la marihuana. Tres investigadors mostraran els resultats del seu peculiar estudi sobre el cànnabis a través de monòlegs i esquetxos enginyosos com un cabdell que crema i fins com paper de fumar. El passat, present i futur de la marihuana des d'una òptica bandarra i surrealista que servirà també per a fer una mirada sobre altres aspectes de la realitat actual.
FUMAOS no pretén promoure l'ús ni el tràfic de marihuana, però sí el consum en dosis altes d'humor àcid i irreverent."

Nosaltres no hem vist esta obra però hem trobat esta promo de FUMAOS en YouTube i, després de veure-la, tenim dubtes de que esta obra siga adequada per a públic de totes les edats i tornem a preguntar:

ÉS L'OBRA DE TEATRE "FUMAOS" ADEQUADA PER A PÚBLIC DE TOTES LES EDATS?

Aprofitem per demanar-li a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna que indique al tipus de públic que van dirigides les activitats que es programen.

3 comentaris:

 1. No estaria mal que l'ajuntament infomara de la edat del public que pot asistir a les obres que programa.
  Esta obra tindria que ser per majors d'edat. Masa "maria" per als jovenets crec jo.

  ResponElimina
 2. Ha pasat el cotxe de la megafonia anunciant l'obra i a soles diu el dia i l'hora de l'obra i que actua Tonet el de la Alqueria Blanca però no diu si es per public familiar o adult. Em pareix molt mal lo que fa la regidora de cultura.

  ResponElimina
 3. Hola! Des de la companyia que representa Fumaos, volem informar de que l'obra està recomanada per a un públic major de 16 anys. Gràcies!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari