Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 17 d’octubre de 2014

Estalvi? Quin estalvi?


El BIM del bipartit ens va anunciar, ara fa un any, que anaven a licitar-se unes noves dependències per a la policia local “sense cost adicional” i, damunt, es va atrevir a afirmar que amb aquestes noves dependències l'ajuntament estalviaria 7.200 €/any + IVA.Ha passat ja un any de l’anunci del bipartit, dirigit per l'alcalde Jordi Juan de Compromís, i preguntem ESTALVI?? QUIN ESTALVI? On està l’estalvi anunciat en el BIM d'octubre de 2013, Sr Juan? Què volia dir eixe enigmàtic "sense cost addicional" del titular?

L'aparell propagandístic del Sr Jordi Juan va enganyar als veins de Tavernes, els va voler fer creure que amb les noves depedències l'ajuntament estalviaria 40.860€ en els 5 anys de lloguer del local però la realitat és que, a data de hui, porten pagats 32.667€ de lloguer del local i 120.000€ en el seu condicionament i equipament. En 10 mesos portem gastats 152.667€ en un local que continua tancat i sense data prevista d'obertura.

Hem passat d'una previsió d'estalvi anual de 8.172€ a una despesa de 152.667€ en només 10 mesos.

De l'estalvi anunciat res més s'ha sabut però la realitat és que ja porten gastats 152.667€ i lo que te rondaré morena perquè els 3.266 € de lloguer continuen pagant-se tots els mesos i el Sr. Juan encara no ha sigut capaç d’obrir al public les noves dependències de la Policia Local i de la seua data d'obertura res se sap.

I el més greu és que estem gastant molts diners en un local que no és nostre, un local que el bipartit va llogar solament per a cinc anys sense opció de compra. D'ací a quatre anys podem estar fora del local després d'haver pagat 196.000€ de lloguer i 120.000€ en el condicionament i ens adonarem que s'han gastat mes 316.000€ per a res en unes dependències que ni són nostres, ni son necessàries, ni feia falta gastar tants diners en temps de crisi i d'impostos excessius per als veins de Tavernes.

ESTALVI?? ON ESTÀ L'ESTALVI Sr. Juan?

1 comentari:

  1. Estos del bipartit son uns mentirosos i ens estàn portant a la ruina. Els carrers i camins fets pols i estos gastant més de 300.000€ en un local que no és municipal.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari